2015. júl 01.

Szexrabszolga a Korán-kvízverseny fődíja

írta: vigyazo
Szexrabszolga a Korán-kvízverseny fődíja

Az ISIS fiatal lányokkal ösztönzi a vallási elmélyülést

islamic-state-586326.jpgEgy új játékötlettel álltak elő az Iszlám Állam harcosai. A kvízverseny a ramadán ideje alatt tart. A játék lényege, hogy minél többet tudjanak a versenyzők fejből idézni a szent könyvből, a Koránból. A díjazás azonban cseppet sem hagyományos.

A verseny harmadik és második helyezettje tinédzser lányokat, az első pedig ennél is fiatalabb jazidi lányt kap ajándékba. Az ISIS gárdistái tavaly ejtettek foglyul több száz fiatal jazidi lányt. Idősebb női és férfi családtagjaikat lemészárolták, mert sátánimádónak tartják őket. Akiknek sikerült valahogy elmenekülni, azóta sem tudnak szeretteikről, csak pár szökött rabszolga borzasztó beszámolóiból sejtik, mi lehet lányaik, testvéreik sorsa.

A dobogósokon kívül, aki bekerül az első tízbe, pénzjutalomban részesül.

29df2aba00000578-3134886-image-a-1_1435000319546.jpg

Ez a motivációs eszköz nem újdonság az ISIS részéről. Mint korábban már beszámoltunk róla blogunkon, a radikális iszlamista terrorosztagok rendszeresen ejtenek foglyul lányokat és használnak ki szexrabszolgaként, bár vannak, akik elkötelezett iszlám hívőként önként vállalkoznak arra, hogy kiszolgálják a harcosokat. 
sexjihad_1.jpgSajnos a fogvatartottak között vannak 8-10 éves kislányok is, akik azt sem tudják, mi történik velük.

Tavaly év végén kiadtak egy füzetet a rabszolganőkről, amit a harcosaik között osztottak szét. Ez a kiadvány tartalmazza a rabszolgatartás szabályait.

Bármelyik hitetlen nő lehet muszlim harcos tulajdona. (Például a magyar nők szinte 100%-a az lenne, ha elérne minket a hatalmuk.)

Szabadon vehetők, eladhatók, elajándékozhatók gazdájuk akarata szerint, akik meg is verhetik őket büntetésképpen.

Ha valaki elmenekül a tulajdonosától, azt a főbűnök között tartják számon. Ha megtalálják, olyan dorgálásban kell részesíteni, ami elrettenti a rabtársait a szökés megkísérlésétől.

Azért vannak hatékony ellenségei is az ISIS terrorosztagainak: harcosokat húsevő paraziták tizedelik, önkéntes mesterlövészek is kiállnak ellenük, valamint a szeretet és hit erejével is szembeszállnak velük, mint a bátor 11 éves kis Miriám.

(írta: tiesa)

Szólj hozzá

iszlám dzsihád hatalom szexrabszolgák ISIS Korán Iszlám Állam