2016. okt 17.

Wikileaks X-akták: Hillary Clinton kampányfőnöke és Soros György is hisz az UFO-kban

írta: vigyazo
Wikileaks X-akták: Hillary Clinton kampányfőnöke és Soros György is hisz az UFO-kban

John Podesta nyilvánosságra hozatná a földönkívüliekkel kapcsolatos információkat

1_fgbdkxohf-xovdp8tp_ifq.jpeg

A Wikileaks néhány napja közzétett 12073 e-mailt, amelyet Hillary Clinton kampányfőnökének, John Podestának (fenti képünkön) a feltört email-fiókjából szereztek meg. Podesta a Clinton-házaspár régi bizalmasa, Bill Clinton fehér házi kabinetfőnöke volt 1998 és 2000 között. A kiszivárogtatott levelek között több foglalkozik az UFO-jelenségekkel és a földönkívüliekkel. Az alábbi dokumentumok arra utalnak, hogy az amerikai kormány az elmúlt évtizedekben valamilyen formában kapcsolatba került az "idegenekkel". A fotók alatti linkeken az eredeti e-mailek forrása is megtekinthető a Wikileaks Podesta-akták gyűjteményében.

John Podesta tavaly még szomorúan tweetelte, hogy legnagyobb mulasztásának azt tartja, hogy nem sikerült elérnie az UFO-akták nyilvánosságra hozatalát. A kiszivárgott e-mailek alapján azonban ezt a tervét nem adta fel.

sub-buzz-20629-1476151575-1.jpgÍme, a Wikileaks által közzétett UFO-témájú e-mailek közül néhány: 

1. Nullponti energia és a földönkívüliek

A levelet Edgar Mitchell, az Apollo-14 volt asztronautája küldte el Podestának egy munkatársán keresztül. A 2015. augusztus 8-ai keltezésű e-mailben Mitchell az űrfegyverkezés veszélyével kapcsolatban azt írja: "Kérem ne feledje, hogy a velünk határos univerzumból származó, nem erőszakos ETI-jeink segítenek a nullponti energia Földre juttatásában. Ők azonban

Nem fognak tolerálni semmilyen katonai erőszakot, sem a Földön, sem a világűrben. 

podesta_terry.png

 (forrás: Wikileaks)

2. A roswelli UFO-katasztrófa

A 2016. január 25-ei e-mailben Tom Delonge amerikai filmproducer, a blink-182 zenekar alapító tagja William N. McCaslandet, a légierő tábornokát ajánlja Podesta figyelmébe: "Amikor a Roswell-becsapódás történt, (a lezuhant járművet) a Wright Patterson Légibázisra szállították. McCasland tábornok néhány évvel ezelőttig pontosan ennek a laboratóriumnak a felelőse volt." 

podesta_delonge.png

 (forrás: Wikileaks)

3. A nullponti energia, a Vatikán és Obama elnök

Edgar Mitchell asztronauta – a hatodik ember, aki a Holdra lépett – ebben 2015. januári levelében azt sürgeti Podestától, hogy találkozzanak és egyeztessenek egy pontos dátumot az UFO-akták nyilvánosságra hozataláról. A találkozón a Vatikán képviselője is jelen lenne. Ezt írja Mitchell: "Sürgős, hogy a lehető legközelebbi időpontban egyeztessünk egy találkozót, hogy megbeszéljük az (UFO-akták) nyilvánosságra hozatalát és a nullponti energia kérdését.

Katolikus kollégám, Terri Mansfield is jelen lenne, hogy tájékoztasson bennünket a Vatikán legfrissebb ETI-észleléseiről.

A levélben Mitchell azt is megemlíti, hogy Genfben, az ENSZ-képviseleten találkozott Barack Obama elnök gyerekkori honolului barátjával, Pamela Hamamoto nagykövettel, "akit röviden tájékoztattam a nullponti energiáról. 

Úgy hiszem, a bizalmasaink közé sorolhatjuk, és számíthatunk rá, hogy Obama elnöknek bemutatja (a javaslatunkat).

podesta_mitchell.png

(forrás: Wikileaks)

4. Soros György és az UFO-akták 

A Podesta-stáb belső e-mailjéből kiderül, hogy egy washingtoni lobbicsoport (X-PPAC, Földönkívüli Jelenségek Politikai Akciócsoport Bizottság) 2008 végén azt sürgette, hogy az akkor hivatalba lépő Obama elnök "hozza nyilvánosságra mindazt, amit a hadsereg és a hírszerzés tud és tesz a földönkívüliekkel kapcsolatos jelenségekről". A stáb azt javasolta az X-PPAC igazgatójának, hogy keresse meg John Podestát az ügyben.

"Ha tanácsra van szüksége ezekben a kérdésekben, az (Obama beiktatását előkészítő bizottság) társelnökéhez, John Podestához forduljanak. Az igazsággal kapcsolatos embargó megszüntetése érdekében végzett erőfeszítései legalább 1993-ig nyúlnak vissza, a Rockefeller Kezdeményezésig. A PRG (Paradigm Research Group – egy másik, földönkívüli témákban aktív lobbiszervezet) szerint (Podesta) teljesen képben van a földönkívüliek jelenlétéről és elkötelezett, hogy egy nyitottabb, átláthatóbb kormányzati politikát valósítsunk meg.

Ebben összhangban van a Center for American Progress elnevezésű elemzőközpont pénzügyi támogatójával, Soros Györggyel.

podesta_sarah.png

(forrás: Wikileaks)

Szólj hozzá

ufó hatalom univerzum földönkívüliek Hillary Clinton Wikileaks Roswell X-akták John Podesta