2017. már 27.

"Színezd ki apa fütyijét": Bezúzzák az elsősöknek készült botrányos munkafüzetet

írta: vigyazo
"Színezd ki apa fütyijét": Bezúzzák az elsősöknek készült botrányos munkafüzetet

Három nap alatt 11 ezren tiltakoztak a pedofilgyanús kiadvány ellen

8461832211.jpg

Több mint 11 ezren írták alá a petíciót, ami három nap alatt eredményt hozott. A Regnobooks Kiadó visszavonta a kereskedelmi forgalomból a "Napközis házi feladat 1. osztály" munkafüzetet, amely 6-7 éves gyermekeket célzott meg olyan kendőzetlen szexuális képekkel, amelyeket még a Facebook is pornográf tartalomnak minősített. A "Hogyan készül a gyerek?" című, hazájában is botrányt kavart dán eredetiből fordított kiadvány (lásd a címlapfotónk) példányait bezúzták, és elnézést kérnek mindenkitől, akit a kiadvány tartalma bármilyen okból megsértett.

"Azzal, hogy a figurákat megszemélyesítették a szülőkkel, a szexuális visszaélés egy formáját követték el, azaz megvalósul a gyermekveszélyeztetés" – állítja Szél Erzsébet iskolapszichológus, aki szerint a későbbiekben sem ilyen nyers formában kell a gyermekeknek bemutatni a szexualitást.

Nem tudnék olyan korosztályt megjelölni, amikor ez a kiadvány alkalmas lenne a szexuális felvilágosításra.

A hvg.hu számolt be róla először, hogy döbbenetes színező füzetek jelentek meg a március közepén Magyarországon. Az újságárusoknál és számos üzletlánc boltjaiban megvásárolható Napközis házi feladat című kiadvány egy első osztályos gyermekeknek szóló színező, amely célja a gyermekek felvilágosítása, de nem akármilyen módon!

 image.jpeg

"Mikor nagyon-nagyon közel kerülnek egymáshoz, és csókolóznak, apa fütyije nagy lesz és megkeményedik."

Ha tovább lapozunk, már a nemi aktusban részt vevő szülők kiszínezésére biztatják a 6-7 éves gyermekeket.
„Ezután lefekszenek egymással, s apa beteszi anya puncijába a fütyijét. Ekkor ők nagyon-nagyon boldogok és együtt mozognak.” 

A füzetek a tervek szerint havonta jelentek volna meg, de a botrányos kiadványt egy hét után kivonták a forgalomból, így eltűnnek az újságárusoktól és számos üzletlánc boltjaiból is.

 

Szólj hozzá