2015. feb 18.

Mit álmodott a Jobbik sztárszerzője a főrabbiról?

írta: vigyazo
Mit álmodott a Jobbik sztárszerzője a főrabbiról?

giphy.gif

Drábik János bearanyozta a reggelünket. A kuruc.info number one hivatkozási forrása, az összeesküvés-elméletek hazai pápája, a Jobbik udvari történésze, aki saját bevallása szerint “szélsőjobboldali-balliberális-antiszemita-zsidó, aki ráadásul még szabadkőműves is”, bevallotta, hogy nem tudja, miért írta be könyvébe a Schweitzer József főrabbinak tulajdonított, a magyarságot gyalázó állítólagos idézetet, amire azóta jobbikosok százai hivatkoznak lelkesen a Facebook-linkjeikben.

screen_shot_2015-02-18_at_09_43_18.png

A PestiSracok.hu interjúja remekül leleplezi a “nagy leleplezőt”: a beszélgetés elsősorban nevetséges, másodsorban roppant tanulságos tükörképe a jobbik holdudvarába tartozó szubkultúrának.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy amatőr történész, aki épp könyvet írt a Egyenlők és egyenlőbbek – A szemitizmus szervezett világhatalom - című elgondolkodtató és tabudöntögető könyvéhez. Talán már éjfél volt és elfogyott a kávé, ki tudja, de miközben a háttéranyagot guglizgatta össze, valami történt. Égi szózat? Egy belső sugallat? Egy komment? Vagy véletlenül rátenyerelt a billentyűzetre? Ufók? Sosem tudjuk meg. Az igazságot örökre elrejtette előlünk Drábik János kihagyó emlékezete. Egy biztos: 2014-ben, amikor remekmű megjelent az Alexandra könyvesboltok polcain, a 122. oldalon a következő idézet volt benne:

“Önök, Magyarok, Kelet-Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy ott ártsak önöknek, ahol tudok.”

Datálásként pedig: 2000, Parlament, Schweitzer József.

Úgy tűnik, hogy az újságírók, politikusok, sőt még Csurka István, néhai MIÉP-elnök harcias agyát is alaposan kimosták a háttérhatalmak, mert senki nem emlékezett ilyen mondatokra. Sem a Parlamentben, sem azon kívül nincs ellenőrizhető nyoma az állítólagos Schweizter-idézetnek - Drábik könyvén kívül.

Szerencsére a rabbik titkos gondolataiból alaposan kiképzett hazafiak függetleníteni tudták magukat a nemzetközi zsidóság ármányaitól, így hamarosan úton útfélen kiköpték eme mondatokat az internet népes és néptelen zsákutcáiban. Hogy ennek mi lett a következménye? Benke László, a Jobbik 13. kerületi önkormányzati ülve maradt, amikor a képviselő-testület egy perces megemlékezést tartott, csakúgy, mint a Parlamentben Novák Előd, a kurucinfó spiritus rectora.

Hogy ennek mi lett a következménye? Semmi, mármint a Jobbikban, ami - mint tudjuk - szintén mentes minden háttérhatalmi befolyástól. Mint mondják:

"Benke László tehát magánvéleményét fejezte ki, mely alapján nagyon úgy tűnik, nem igazán értett egyet a néhai főrabbi közéleti tevékenységével, megnyilvánulásaival. Mivel a képviselő-testületi megemlékezést nem tartjuk az ország előrehaladása, az itt élők jóléte szempontjából releváns eseménynek, így az üggyel kapcsolatban semmilyen lépést nem tervezünk."

A problémák csak ott kezdődtek, amikor egy - nyilvánvalóan a háttérhatalom által agymosott - újságíró, Szarvas Szilveszter olyan banális kérdésekre akart választ kapni, hogy: mégis, honnan származik ez az idézet és hiteles-e. Zárójel kinyitva. Szörnyű, hogy ilyen szőrszálhasogató, rosszindulatú firkászokra költik a  “Magyarország jobban teljesít” hirdetések adóforintjait. :DDD Zárójel bezárva. Szarvas az internet csatornáiban turkálva a szennyvízhálózat csomópontjain át eljutott a fekália forrásához: Drábik János-hoz.

A telefon csörög, János felveszi, Szilveszter rögzíti. A YouTube videó pedig már történelem: 

 

Ha nincs hét és fél perced, akkor is nézd meg, ha pedig a munkahelyen épp stikában netezel és jön a főnök, akkor kigyűjtöttük neked a legérdekesebbeket: 

A könyvemben leírtam, de nem tudom

“... hogy tizenöt évvel ezelőtt valóban kijelentette-e a parlamentben a főrabbi, hogy a magyarok Kelet-Európa szégyenei és egész életét arra fogja szentelni, hogy nekünk ártson. Dokumentumot nem tudok hozzá adni, bizonyítani nem tudom. Úgy voltam vele, hogy majd az idézetet leellenőrzik azok, akik nem fogadják el, hogy az elhangzott. Én nem ellenőriztem le.”

Az, hogy leírom, nem jelenti, azt, hogy tudom, ebben Schmitt Pál is egyetértene. Végül is nem lehet miden karakter mellé rendőrt állítani. :D

“Úgy gondoltam, el lehet hitelesen fogadni, hogy ilyen a parlamentben elhangzott, de ha valaki ezt kétli, akkor az Országgyűlésben kellene ezt megnézni. Miután legalább tíz helyen olvastam, megerősödött bennem, hogy Schweitzer tehetett dehonesztáló megjegyzéseket a magyarokra, de pont nála nem tudom bizonyítani, csak elhittem, hogy ezt mondta. Abban vagyok hibás, hogy nem ellenőriztem le, valóban elhangzott-e az ominózus mondat“

Kérem, én ezt az interneten olvastam! Nem vagyok oknyomozó újságíró, ne várják, hogy ellenőrizem is amit leírok. :DD

“Én nem vettem át, csak azt a részt, ahol sok magyargyűlölő (és bizonyíthatóan igaz) idézet között az is ott volt, amit - most már sajnálom – de igaznak gondoltam, minthogy a rabbinak jó oka volt neheztelni a magyarokra. Tény az is, hogy az éveken át olvasható kijelentést sem a rabbi, sem a MAZSIHISZ, sem más zsidó szervezet nem cáfolta, nem tette szóvá, nem tiltakozott ellene. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy hitelesnek gondolva, átvettem, de csak 2014-ben”

Kurt Gödel logikai tézisei eltörpülnek az ilyen magasröptű ok-okozati összefüggések mellett. Kinek is kötelessége bizonyítani azt, amit állít? :DDD

Szóval, ha esetleg van otthon egy példányod a könyvből, akkor most állj föl, vidd ki a kertbe, öntözd meg alaposan kerozinnal, ügyelj rá, hogy lángok tökéletesen megsemmisítsék ennek a kártékony és fokozottan mérgező produktumnak az utolsó oldalait is. Ha ezzel végeztél ásd el, helyét szórd be sóval és szavald el Scipió szavait: semmi ne teremjen ezen a helyen többet.

Ja, és azt tudták, hogy Kennedy-t a sofőrje ölte meg? :)

 

Szólj hozzá

hatalom összeesküvés elméletek Jobbik Benke László Schweitzer József Drábik János