2015. feb 21.

Gandi, Teréz anya és Tolkien: ők is terroristák voltak?

írta: Catan
Gandi, Teréz anya és Tolkien: ők is terroristák  voltak?

abort_embrio.jpg
A volt svéd miniszterelnök-helyettes szerint az abortusz végrehajtását megtagadó orvosnő hasonló a terroristákhoz!

Mona Sahlin, korábbi svéd miniszerelnök-helyettes, szociáldemokrata politikus, jelenleg az erőszakos szélsőségekkel szembeni nemzeti koordinátor, nemrég a dzsihádistákhoz hasonlította azt a svéd szülésznőt, akit többször elbocsátottak már állásából, mivel lelkiismereti szabadságára és keresztény hitére hivatkozva nem segédkezett abortuszokban. 

894921c0eef1f82a_org.jpg
A svéd politikus szerint "vallási szélsőségességről” van szó, csakúgy mint az Iszlám Államért harcolók körében.

Tegyük fel, hogy Sahlinnak igaza van, tényleg egybe lehet vetni az abortuszt tetteiben is ellenző keresztényt az Iszlám Állam terroristájával. Ez esetben nézzünk néhány további hírességet, akik kijelentéseikkel szintén az ISIS-hez hasonlíthatók: 

Teréz anya: "Olyan döntést hozni, hogy a gyermeknek meg kell halnia ahhoz, hogy saját akaratunk szerint éljünk – ez nyomorúságos.” „Úgy érzem, hogy a béke legnagyobb ellensége ma az abortusz, mivel ez nem más, mint háború a gyermekek ellen. Egy ártatlan gyermek közvetlen meggyilkolása, amelyet maga az anya hajt végre. És ha elfogadjuk, hogy egy anya még a saját gyermekeit is megölheti, akkor hogyan utasíthatunk más embereket arra, hogy ne öljék meg egymást?”

Teréz anya és az ISIS? Na de ne álljunk meg itt, keressünk további terroristagyanús szövegeket: 

Egy igazi liberális idol, Mahatma Gandhi még keményebben fogalmazott: 

A napnál is világosabb számomra, hogy az abortuszt bűncselekménnyé kell nyilvánítani

tumblr_n615q6f9ge1rg9teyo1_1280.png

És még néhány gondolat a témában:

Thomas Jefferson: „Az emberi élet és boldogság védelme az egyetlen és elsőrangú kötelessége egy jó kormányzatnak.” 

Ferenc pápa: „Az élethez való jog első az emberi jogok között.”

J.R.R Tolkien: „Még a legkisebb személy is megváltoztathatja a történelmet.”

Végül az utóbbi évtizedek legjobb humorú politikusa, Ronald Reagan: „Észrevettem, hogy mindenki, aki az abortuszt támogatja, egyszer már megszületett.” (Reagan legjobb viccei itt)

Svédország egyike azon európai országoknak, ahol a legkönnyebb abortuszt végrehajtani. Az Abortion Clinics in Europe nevű oldal szerint Svédországban a terhesség első 18 hetében kérelemre, az első 22 hét után pedig ’nyomós indokokra’ hivatkozva lehet abortuszt végrehajtani. A terhesség 3. és 6. hónapja között hivatali engedéllyel hajtható végre a beavatkozás. Az abortusz végrehajtása állami kórházban történik, azért a kérvényezőnek csak minimális díjat kell fizetni, ezen kívül mindent fedez az egészségbiztosítás. 

Az alábbi linken aláírhattok egy petíciót, amelyben támogató üzenetet lehet továbbítani Ellinor Grimmark svéd szülésznőnek, akit az abortuszban való közreműködés megtagadásáért bocsátottak el állásából. 

Végezetül álljon itt egy bibliai idézet az abortuszról: 

„Esznek majd, de meg nem elégesznek; fajtalankodnak, de nem szaporodnak, mert megszüntek az Úrra vigyázni.” (Hóseás könyve 4:10)

 Szavazás: 

Szólj hozzá

abortusz ertekitelet Svédország ISIS Tolkien Teréz anya Mona Sahlin