2015. már 10.

Ikonná vált a 19 hetes Baby Walter

írta: vigyazo
Ikonná vált a 19 hetes Baby Walter

"Tökéletes gyerek volt": Egy megrázó fotó az életért

baby-walter.jpg

Az egész internet felkapta Baby Waltert, egy elvetélt kisbaba döbbenetes fotóját. A 19 hetes Walter megrázó képe bizonyítja, hogy nem csupán magzat volt, hanem egy valódi emberi lény! Ennek ellenére az USA több államában legális még ebben a szakaszban is az abortusz! (Magyarországon a 18. hét után már csak veszélyeztetés vagy a baba betegsége esetén lehetséges a művi vetélés)

Csak azért, mert nem látunk be az anyaméhbe, még nem jelenti azt, hogy csak egy sejtcsomag fejlődik odabent

- írta Lexi Fretz, Walter édesanyja a kép mellé. “Walter tökéletes gyerek volt és valódi életet élt már odabent. Ha még néhány hétig tovább kűzd, akár még életben is maradhatott volna! Ennek ellenére tudom, hogy majd még újra látom őt egyszer”

"Azért osztottam meg a fotót mert meg akartam mutatni a barátaimnak és a családomnak milyen tökéletes kisbaba volt. Soha, el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyen nagy hatása lesz a képnek világszerte" - nyilatkozta Lexi a Facebook poszt okairól. Walter hamar az életpárti mozgalmak új arca lett és újra felélesztette a vitát az abortusz etikai és morális jogoságáról. Lásd korábbi cikkünket a témában!

“A mély fájdalom ellenére, örülök, hogy valami jó is származott ebből, imádkozom, hogy Walter fotója még sokakat megérintsen” - mondta a továbbra is gyászoló anyuka, aki örül, hogy fia végső soron egy nemes ügyet szolgálhat

Az Egyesült Államokban bár csökkenő tendenciát mutat az abortuszok száma, még ma is több mint napi 3 ezer gyereket vetetnek el mesterségesen.

Ha még nem tetted, írd alá a te is a Citizengo petícióját, ami a brüsszeli Tarabella-jelentés ellen, ami a terheséget, mint betegséget határozza meg!

Szólj hozzá

család facebook abortusz USA EU ertekitelet