2015. már 11.

"Angyal kiáltott segítségért" Halott anyja mellett feküdt a 18 hónapos Lily

írta: mbrave
"Angyal kiáltott segítségért" Halott anyja mellett feküdt a 18 hónapos Lily

A rendőrök szerint senki nem volt a közelben

groesbeckjennifer3.jpg

Négy rendőr egyöntetűen állítja, hogy egy titokzatos hang kiáltott segítségért egy vízbe borult kocsiból és ennek köszönhetően figyeltek föl a hátsó ülésen beszorult 18 hónapos kislányra. Az életmentő kiáltás viszont se a 14 órája halott anyától, sem a teljesen átfagyott kisgyerektől nem érkezhetett - írja a Fox News. Egy másik csodálatos babáról, a 19 hetes Baby Walterről itt olvashatsz

Teljesen titokzatos, egyszerűen nem tudjuk túltenni magunkat rajta” - mondták az utolsó pillanatban közbelépő rendőrök. 

Mikor a helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók nekiláttak a roncs kiemelésének, a jéghideg víz miatt csak lassan tudtak haladni. Valójában nem is gondoltak arra, hogy a halott nőn kívül más is utazhatott a kocsiban. Ekkor halották meg a hátulról jövő női hangot. 

“Mind a négyen meg tudunk esküdni rá, hogy hallottuk, amint valaki azt kiáltja a kocsiból, hogy segítség!”

- állította Jared Warner Utah állambeli rendőrtiszt.

Amikor minden erejüket összeszedve talpra fordították az autót, észre vették a 18 hónapos kislányt, aki addig a hátsó ülésen, a gyermekülésbe beszíjazva lógott fejjel lefelé. Több mint 14 órája.

“Csak a halott anyuka és beszédképtelen kislány volt bent, senki más” - erősítette meg Bryan Dewit azt, hogy a kiáltás semmiképen nem jöhetett tőlük. 

Önmagában az már csoda, hogy a pici Lily Groesbeck nemcsak túlélte a zuhanást, hanem több mint fél napig képes volt életben maradni a hátsó ülésen úgy, hogy a befolyó víz alig néhány centire állt meg a fejétől. A hőmérséklet egész éjjel és reggel fagypont körül volt. A rendőrség szerint a baleset akkor történhetett, amikor a 25 éves Lynn Groesbeck megcsúszott és a betonkorlátot áttörve beleborult a patakba, több kilométerre minden lakott területtől. Egy horgász vette észre a kocsit, másnap reggel.

150308-utah-car-baby-mn-1045_21696f8a5b8c98d9ca268a10999db649.jpg

“Szívszorító! Talán az egész éjszakát végigsírta” - mondta Beddoes, a mentésben résztvevő rendőr, aki egyébként maga is két gyermek édesapja és még most is alig tudja elhinni, hogy kislány életben maradt. “Ez egy csoda, valamiért életben kellett maradnia” - tette hozzá meghatódottan. 

A család háláját fejezte ki a négy rendőr felé, akik újra és újra visszaidézve a kaotikus pillanatokat, továbbra is elképedve állnak az esett előtt. Bármilyen hihetetlenül is hangzik a történetük, ők továbbra is magabiztosan állítják, hogy mind halották a hangot.

"Nem vagyok vallásos, nem tudnám megmagyarázni, mi volt azt a hang, de mindannyian hallottuk.”

- nyilatkozta a még mindig a történtek hatása alatt álló rendőrtiszt. 

FoxNews

Szólj hozzá

csoda USA