2015. már 19.

Videón az érintés csodája: feltámadt a koraszülött Jamie

írta: mbrave
Videón az érintés csodája: feltámadt a koraszülött Jamie

Búcsúzni adták oda a szülőknek, de a baba élni akart

babyjamie.jpg

Kate és David évekig hiába várta arra, hogy gyerekük születhessen. Végül megérkezett a jó hír: ikreket vártak. A terhesség közben azonban nehézségek merültek fel. Az ikrek hat és fél hónaposan megszülettek, de az orvosok csak egyiküket tudták megmenteni, a kisfiúk Jamie nem élte túl a koraszülést. Kate azonnal maga mellé vette a halott csecsemőt, és férjével együtt magukhoz ölelték a jéghideg csöppséget.

jamie_s-gift.jpg

A szülés után 20 percen át az orvosok sikertelenül próbálták újjáéleszteni Jamie-t, majd halottnak nyilvánították

Percekkel később a szülők mégis azt vették észre, hogy a kis Jamie megmozdul. Az orvosok nem tudták mire vélni, azt kérték a szülőktől, hogy búcsúzzanak el gyermeküktől, ám a Kate és David kitartottak. Végül nekik lett igazuk: a szülők szeretettel teli ölelése és kitartó hitük visszahozta az életbe Jamie-t.

A megható történetet Kate idézi fel a videón, eredeti felvételekkel (magyar felirattal) 

Jamie csodája bejárta a világot. A CNN riportjában megszólal a férj, David is, és kiderül: Jamie 2 órát élt túl oxigén nélkül! További fotók és hírek itt és itt és itt.

Hírek megtörtént csodákról blogunkon: Angyal kiáltott a rendőröknek a 18 hónapos Lily megmentéséért / Kivégezték, de túlélte: az afrikai lelkész rendkívüli története

 

Szólj hozzá

család csoda