2015. ápr 01.

Zsidó exodus indulhat Nyugat-Európából

írta: vigyazo
Zsidó exodus indulhat Nyugat-Európából

Terrorfenyegetések, muszlim bevándorlás, médiatámadások

newsweek-exodus1.png

Nem bízik az európai kormányok garanciáiban a kontinensen élő zsidóság jelentős része. A CBN televízió riportja szerint attól tartanak, hogy a jövőben megismétlődhetnek a párizsi, toulouse-i vagy koppenhágai terrortámadások az európai közösségek ellen. Milyen következményekkel járhat az, ha megindul a nyugat-európai országokból a zsidóság exodusa? Hogyan változik meg Európa egy ilyen fordulat esetén? Megdöbbentő videóriport, magyar szinkronnal.

A Charlie Hebdónál és a kóser szupermarketnél elkövetett mészárlás sok zsidó számára az utolsó csepp volt a pohárban

– állítja Efrem Graham publicista a CBN tudósítójának.

A terrorfenyegetás mellett az antiszemitizmus térhódítása is közrejátszhat abban, hogy a zsidók nem érzik magukat biztonságban Európában. Ennél közrejátszhat a muszlim bevándorlók számának megnövekedése, valamint az is, hogy az európai – többségében baloldali – mainstream média Izraelt folyamatosan negatív színben tünteti fel. Az új stílusú antiszemitizmus, az anticionizmus jellemzője az, hogy “Izrael bírálatának köntösébe bújtatja az antiszemitizmust”, miközben gyökerei a “hagyományos antiszemitizmusban” találhatók.

Az atrocitások következtében a zsidók jövője Európában olyannyira bizonytalanná vált, hogy az általuk átélt szorongás, félelem a holokauszt óta ma a legnagyobb mértékű. Skandináviában például nemcsak a zsinagógák állnak fokozott védelem alatt, hanem a rabbik arra is rákényszerültek, hogy önvédelmet tanuljanak. Egy koppenhágai támadásról számol be ez a videó.

Efrem Graham szerint Izrael megalakulása óta nem volt példa ilyen tömeges méretű exodusra. Hurd szerint „Az európai kormányok jól tudják, hogy ez az exodus valódi tragédiát jelent. Ám úgy tűnik, nem tudnak, vagy nem akarnak olyan változtatást hozni, mely megállítaná az erőszakhullámot. Szakértők szerint a zsidók távozása "egy beteg társadalom jele.”

Zsidó vezetők ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy bár a zsidók voltak a támadások első áldozatai, a közeljövőben hasonló veszély fenyegetheti többek között a keresztényeket is, amint arról korábbi cikkünkben írtunk.

Forrás: ATV/700-as klub

(írta: alert)

Szólj hozzá

iszlám cionizmus hatalom exodus Izrael