2015. dec 30.

A szaúdi főmufti szerint Dzsihád John és al-Bagdadi izraeli kommandósok

írta: eisen64
A szaúdi főmufti szerint Dzsihád John és al-Bagdadi izraeli kommandósok

Az olajkirályság vezetőinek a Nyugat mindent elnéz

2210702726.jpgA szaúdi főmufti szerint az ISIS nem az, aminek gondolják: izraeli kommandósokból áll, és a neve is igazából “Israeli Special Intelligence Service”. Abdul Aziz sejk (képünkön) erős formában van: nemrég a muszlim férfiaknak engedélyezte, hogy 10 éves kislányokat vegyenek feleségül, és felszólította híveit minden keresztény templom felgyújtására. Bónuszként kijelentette, hogy a “Twitter minden gonoszság forrása”. Amúgy Szaúd-Arábia a Nyugat legfontosabb szövetségese az arab világban.

Abdul Azizt nem könnyű megtéveszteni. Hiába fenyegette meg december végén személyesen Abu Bakr al-Bagdadi Izraelt azzal, hogy “hamarosan Palesztinában találkozunk”, a főmufti tisztában van vele: az a gyanús, ami nem gyanús.

Ez az Izrael elleni fenyegetés puszta hazugság. A Daesh izraeli katonákból áll

nyilatkozta a főmufti a Saudi Gazette című lapnak, az ISIS arab nyelvű rövidítését használva.

Abdul Aziz nincs egyedül: az internet tele van arab és angol nyelvű összeesküvés-elméletekkel, amelyek hol amerikai, hol izraeli kreálmánynak állítják az ISIS-t. (Mondjuk nem kell szaúdi vallási vezetőnek lenni ahhoz, hogy valaki modern vérvádakat terjesszen: Ban-ki Mun ENSZ-főtitkár szerint Izrael felelős a palesztin terrorért, csakúgy, mint a CNN műsorvezetője, Ashleigh Banfield szerint.)

A vahabita sejk a szaúdi rezsim egyik legfőbb támasza, aki fatváival készségesen kiszolgálja a királyi dinasztia érdekeit, legyen szó a pedofília legalizálásáról, a nők elleni erőszakról, a totális cenzúra érvényesítéséről, a tömeges nyilvános kivégzések indoklásáról vagy a kereszténység utolsó nyomainak eltörléséről (“minden templomot el kell pusztítani az Arab-félszigeten”). A palesztin merénylőket megfékező izraeli terrorellenes intézkedéseket oly aggodalmas figyelemmel kísérő nyugati vezetőket azonban a szövetséges szaúdi rezsim vezetőinek brutális kijelentései és gyakorlata láthatóan cseppet sem zavarják.

Szólj hozzá

cion Szaúd-Arábia ISIS érték/ítélet