2016. júl 01.

Gyerekgyilkost ünnepel a palesztin hivatalos média

írta: eisen64
Gyerekgyilkost ünnepel a palesztin hivatalos média

A 13 éves kislány gyilkosának már az unokatestvére is terrorista volt

kiyatarba.jpgÁlmában, hálószobájában ölte meg egy palesztin terrorista a 13 éves Hallel Yaffa Arielt. A gyerekgyilkosság az egyik legősibb zsidó város, Hebron mellett fekvő Kirjat Arba településen történt. A hivatalos palesztin média mártírként ünnepelte a 19 éves Muhammed Nasser Tarairye-t, aki egy biztonsági őrt is megsebesített, mielőtt lelőtték volna. A gyilkosnak egy rokona márciusban követett el terrortámadást, szintén Hebronban. Frissítés: Palesztin orgyilkosok Hebron mellett megöltek egy 10 gyermekes apát. Michael Mark rabbinak a felesége és gyermekei is megsérültek a terrortámadásban. 

“Utoljára öleltelek meg, mielőtt elaludtál. Jeruzsálemből jöttünk vissza előző este. Nem tudtam, hogy ez lesz a búcsú. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnának egy ilyen csodálatos teremtést, bátor, gyönyörű, tiszta lelket” – mondta a meggyilkolt kislány édesanyja zokogva a temetésen. Rena Ariel ezt követően a gyilkos palesztin fiatal anyjához szólt:

Itt állok fájdalommal teli szívvel, és hozzád fordulok, az arab anyához, a muszlim nőhöz, aki kiküldted a fiadat, hogy öljön

– mondta felemelt kézzel, ujjával az ég felé mutatva.

ariel_calad.jpg

Az Ariel család Jeruzsálemben, a Templom-hegyen.

"Szeretetben neveltem fel a lányomat, de te és a ti arab, muszlim tanáraitok gyűlöletre tanítjátok a fiatokat. Ne mutogassatok másra, a magatok házát tegyétek rendbe" – mondta Rena Ariel.

ap16182689507682.jpg

Az édesanya, Rina Ariel búcsúja elsőszülött kislányától 

A Kirjat Arba-i temetőben, ahol a zsidó kislányt eltemették, olyan sok terroráldozat nyugszik, hogy alig találtak sírhelyet Hillel számára. A gyilkos arab fiatal nagybátyja, Jusuf Waleed Tarayah idén márciusban autójával hajtott végre terrortámadást. Egy izraeli házaspárt elgázolt, mielőtt lelőtték volna. A késelés előtt unokaöccse egy Facebook-üzenetben “bátor hősnek” nevezte rokonát, akit követni akar a “mártíromságban”.

“Most a Ramadánt ünnepeljük, de közben fájdalom van a szívünkben, mert hiányzol, Jusuf. Csatlakozni akarok hozzád” – írta a késelés előtti napokban.

A palesztin hivatalos média mártírként emlékezett meg a gyerekgyilkosról. Mahmúd Abbasz, a Palesztin Hatóság (PH) elnöke által vezetett Fatah Facebook-oldalán Tarairye képét közölte, mellette a felirat: “sahíd” (mártír). A PH hírügynöksége pedig a gyilkos anyját idézte, aki elmondta, büszke fiára.

Hős volt. Mártírként halt meg, miközben Jeruzsálemet és az al-Akszát védelmezte. Dicsőség ezért Allahnak, a világ urának.

Csatlakozott a mártírok sorához, és Allah akaratából Palesztina minden fiatalja követni fogja őket ezen az úton. Allah legyen áldott!” – mondta a terrorista anyja a WAFA hírügynökségnek.

Tarairye családja júliustól kezdve megkapja a “mártírhalált szenvedett” palesztinok után járó hivatalos pénzügyi támogatást. Ugyanilyen támogatásban részesül többek között a négygyermekes Henkin házaspár gyilkosának családja, akiket gyermekeik szeme láttára mészároltak le palesztin terroristák, csakúgy, mint a hatgyermekes, állapotos Dafna Meir gyilkosai is, akit szintén családja előtt, otthonában ölt meg egy palesztin tinédzser.

67620290991976640360no_1.jpg

A hatgyerekes, állapotos Dafna Meirt idén januárban ölték meg. A palesztin terroristák nőkre és gyerekekre vadásznak

Benjamin Netanjahu felszólította a civilizált világ vezetőit, hogy gyakoroljanak nyomást a palesztin vezetésre a zsidóellenes gyűlöletpropagandájuk megfékezésére. Néhány napja Brüsszelben az Európai Parlament képviselői percekig felállva tapsolták Mahmúd Abbasz palesztin vezetőt, aki fasiszta államnak nevezte Izraelt és kutak megmérgezésével vádolta a zsidókat.

abbas.jpg

Felállva tapsolja az Európai Parlament Mahmúd Abbaszt Brüsszelben, 2016. június 24-én

A brit Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn pedig a héten egy beszédében az Iszlám Államhoz hasonlította Izraelt. Mint mondta, “zsidó barátaink éppúgy nem tehetnek arról, amit Izrael művel, mint ahogy muszlim barátaink sem felelősek azért, amit az önjelölt Iszlám Állam tesz”.

Szólj hozzá

palesztinok terrorizmus cion Izrael Mahmúd Abbasz Hebron Al-Aksza Palesztin Hatóság