2016. okt 24.

A nagy Jeruzsálem-hazugság: Ez a 24 ország szavazta meg az UNESCO-határozatot

írta: eisen64
A nagy Jeruzsálem-hazugság: Ez a 24 ország szavazta meg az UNESCO-határozatot

A döntés a zsidó múltat, a Bibliát és a kereszténységet is megtagadja

unesco_shame.png

Az UNESCO Végrehajtó Bizottságának 58 tagjából ez a 24 ország szavazta meg a nagy Jeruzsálem-hazugságot. A határozat szövege minden kapcsolatot megtagad a város történelmi múltja és a zsidóság között. 

A határozat kizárólag az arab/muszlim elnevezést használja a jeruzsálemi óváros legfontosabb helyszíneire. A Templom-hegyet "Al-Aqsa Mosque/Al-Haram Al-Sharif" néven említi (18 alkalommal), a Nyugati Falat (a Siratófalat) pedig "Al-Buraq Plaza" néven (2 alkalommal). De a hamisítás nem csak Jeruzsálemre vonatkozik: ugyanezt követi Hebron és Betlehem esetében is. Izraelt 15 alkalommal nevezi "megszálló hatalomnak" és "elfoglalt területnek" nevezi egész Palesztinát.

A szöveg nemcsak Jeruzsálem 4000 éves történelmét hamisítja meg, hanem a Biblia minden könyvét is megtagadja.

Meg akarja semmisíteni a zsidóság múltját és meghazudtolja a kereszténységet, valamint az Újszövetséget is. 

Az UNESCO nagy hazugsága szerint nem létezett Dávid király városa, nem állt a Templom-hegyen Salamon temploma, nem volt zsidó szentély Heródes korában és a rómaiak nem a zsidóktól foglalták el Jeruzsálemet. Az ENSZ-szervezet szerint következésképpen nem járt sem Jézus, sem egyetlen tanítványa a zsidó templomban, és hazudik az összes evangélium szerzője.

Az, hogy Irán és az iszlám államok megszavazták ezt a nagy hazugságot, nem meglepetés. A kommunista Kína sem ma kezdett háborút a tények ellen.

De mit gondoljunk a magát a kereszténység modern védelmezőjének tartó Oroszországról? Hazudott Tolsztoj, Dosztojevszkij és Bulgakov is?

Vagy mit mondjunk a világ legnépesebb katolikus országáról, Brazíliáról? A Rio fölé magasodó Megváltó Jézus szobor egy palesztin szabadságharcost ábrázol? És a szintén a katolikus egyház bástyájának számító Mexikóról? Vagy az apartheid igazságtalan rendszerét új hazugsággal felcserélő Dél-Afrikáról? 

Az 58 államból csak 6 állt ki a zsidó történelem Endlösungjával szemben: öt európai ország (köztük két balti állam, Észtország és Litvánia), valamint az Egyesült Államok, tisztelet nekik:

unesco_braves.png

Más európai országok ugyanakkor nem vállalták a kiállást. A tartózkodók között volt a felvilágosodás és az Enciklopédia hazája, Franciaország, valamint Olaszország és Spanyolország. Íróik, festőik több ezer műalkotásban örökítették meg a zsidó Jeruzsálemet. Nekik biztos, hogy nem lehet mentség a tudatlanság.  

unesco_abs.png

 
 

 Az UNESCO döntésére születtek vidám reakciók is az interneten, például ez

Szólj hozzá

történelem palesztinok Izrael UNESCO Oroszország Franciaország Észtország Egyesült Államok Jeruzsálem Lettország