2017. jan 08.

'Intifáda kamion': Nizza és Berlin után Jeruzsálem

írta: eisen64
'Intifáda kamion': Nizza és Berlin után Jeruzsálem

Az ENSZ BT felmentést adott a terroristáknak: Támadhatnak a "zsidó megszállók" ellen

944580841.jpgAz ENSZ Biztonsági Tanács Izrael-ellenes decemberi határozata elkezdte megteremni gyilkos gyümölcseit: Palesztin terrorista hajtott teherautójával fiatalok közé Jeruzsálemben, akik egy kilátópontról az Óváros és a Templom-hegy szépségét figyelték. Négy huszonéves katona meghalt, legalább 15-en megsebesültek.

A támadás az izraeli főváros egyik legszebb pontján, egy népszerű sétányon történt. A kelet-jeruzsálemi palesztin terrorista izraeli rendszámú teherautójával nagy sebességgel hajtott fiatalok egy csoportja köré, akik éppen egy buszról szálltak le, hogy a város szépségében gyönyörködjenek.

 A támadásban legalább négy, 20 év körüli fiatal katona meghalt, és 15-en megsebesültek. A terroristát lelőtték.

victims.jpeg

Az áldozatok nem számok, hanem arcok, nevek és emberek, akikről a nemzetközi média általában elfeledkezik. Ezt a négy fiatalt tiporta el Jeruzsálemben a gyáva és aljas palesztin teherautós terrorista: Yael Yekutiel (22); Shir Hajaj (20); Shira Tzur (20); Erez Orbach (20).

A Hamasz azonnal közleményben ünnepelte az 'intifáda kamiont", és azt ígérte,

semmi nem fogja megállítani az újabb támadásokat

Az iszlamista palesztin terrorszervezet Gázában ünnepi diadalmenetet is tartott.

showimage_1.jpeg

A terrortámadás alig száz méterre az Armon ha-Natsiv ENSZ-megfigyelőközponttól történt. Szemtanúk és egy megrázó videófelvétel szerint a palesztin terrorista, Fadi al-Qanbar először áthajtott a csoporton, utána még vissza is tolatott az áldozatokra, hogy még több sérülést okozzon.

jeru_terror.png

Az ENSZ BT december 23-ai határozatával "megszállóknak" minősítette a Júdeában, Szamáriában és Kelet-Jeruzsálemben élő több mint 600 ezer zsidó lakost, és egyben igazolást adott az ellenük végrehajtott támadásokhoz. A Kelet-Talpiotban január 8-án meggyilkolt fiatal zsidók vére ezért ott van a határozatot egyhangúlag megszavazó 14 ország kezén, és Barack Obamán, aki megszervezte, és az Egyesült Államok tartózkodásával jogerőre emelte az Izrael-ellenes hanukai diktátumot.

Január 15-én Párizsban következik az Izrael-ellenes gyűlöletünnep következő felvonása, ahol közel-keleti "békekonferenciára" gyűlnek össze a világ országai. Ne legyen illúziónk, nem fogják lemondani a csúcstalálkozót, és nem a Palesztin Hatóság elnökét és a Hamaszt fogják itt felelőssé tenni a terrorért, hanem az "izraeli megszállókat", Benjamin  Netanjahut és Donald Trumpot, aki kiállt Jeruzsálem egysége és Izrael mint zsidó állam létjogosultsága mellett.       

Szólj hozzá

palesztinok terrorizmus cion ENSZ Jeruzsálem Palesztin Hatóság