2017. feb 24.

Világ boszorkányai, egyesüljetek: Mágusok fogtak össze Trump megbuktatására

írta: vigyazo
Világ boszorkányai, egyesüljetek: Mágusok fogtak össze Trump megbuktatására

A tömeges rituálét a Facebookon szervezik, először február 24-én éjfélkor

witch-pagan-magic-resist-trump-spell-ritual-bind-trump-facebook-670x388.jpgSzerveződik a "mágikus ellenállási mozgalom": Az ELLE magazin hívta fel a figyelmet arra, hogy egy ismert amerikai wiccamágus, Michael M. Hughes felszólította az amerikai profi boszorkányokat, mágusokat és wicca-papokat, hogy fogjanak össze Donald Trump megbuktatására. Hughes azt kezdeményezte, hogy havonta egyszer egyeztetett időpontban és módszerrel alkalmazzanak tömeges ún. "megkötözés-rituálét" az elnök eltávolítására. (A címlapképen egy Trump-ellenes boszorkánykör) 

A kezdeményezők várják külföldi "szakemberek", boszorkánykörök és amatőr okkultisták csatlakozását is, akiknek részletes leírást adnak, mikor, mit és hogyan csináljanak. A szellemvilág démonainak a mozgósítására a "fogyó félhold éjszakáját" tartják a leghatékonyabbnak, méghozzá pontban éjfélkor. Az első tömeges rituálét február 24-én tartják, New York-i i idő szerint 24.00-kor. A cél az, hogy egyszerre, egyetlen időpontban a "lehető legnagyobb energiát fókuszáljanak a kijelölt célra". A mágikus rítust mindaddig négy hetente megismétlik, amíg Trump nem távozik, vagy nem válik képtelenné hivatala betöltésére. 

A rítushoz alkalmazott eszközök és varázsigék a szervezők szerint különlegesen hatékonyak, vannak, amelyeket a vudu szertartásokból vettek át, de felhasználnak évszázados szabadkőműves átokformulákat is. Arra kérik a csatlakozókat, hogy az általuk legelőnytelenebbnek gondolt Trump-fotót vágják ki, és "egy kihunyó gyertya utolsó lángjánál égessék el, hogy a kanóc utolsó lobbanásával minden erő elszálljon Trumpból és embereiből". 

Hughes létrehozott erre a célra egy Facebook-csoportot is, ami már több mint 4000 aktív taggal rendelkezik. Mint az ELLE kérdésére elmondta, a céljuk az, hogy Trumpnak és stábja kulcsembereinek

"elfogyjon az erejük" és képtelenek legyenek "cselekedni, és ezáltal ártani".

A Twitteren a #bindtrump (Kötözd meg Trumpot) #magicresistance (Mágikus ellenállás) hashtagekkel szervezik a rituálét.

Korábbi cikkünkben írtunk a Trump-ellenes újforradalmárok és a radikális baloldal egykori ikonjáról, a luciferiánus Saul Alinskyről.

pence-cemetery-1487804910.jpg

Mike Pence alelnök Missouri államban részt vett egy megrongált zsidó temető helyreállításában. A "mágikus ellenállás" őt is eltakarítaná az útból 

A tömeges varázslást mindaddig folytatnák, míg az elnök meg nem bukik. Sőt utána is, mert valaki megkérdezte, hogy mi lesz, ha Pence lép Trump helyére, amire azt írta a kezdeményező, hogy

Nyugalom. Egyszerre egyet lépünk.

A globális boszorkányszövetséggel szemben a keresztények sem maradnak tétlenek. Egy ismert prédikátor és bibliatudós, Mark Blitz szerint a keresztényeknek fel kell lépniük a hit erejével ezekkel a destruktív praktikákkal szemben: "A Messiás eljövetelének a korában élünk, amikor a világ egyre gonoszabbá válik, egészen az Úr visszajöveteléig. Mindig imádkoznunk kell a vezetőinkért, sőt a keresztényeknek nemcsak imádkozniuk kell ezekben az időkben, hanem aktívan részt is kell venniük a közéletben" – mondta Blitz.

A témáról bővebben a Hetek március 3-án megjelenő számában!

Szólj hozzá

washington okkultizmus boszorkányok Donald Trump saul alinsky