2017. jún 21.

Izraeli rabbi: 13 000 sátánista világmozgalmat szervez Trump és a Biblia ellen

írta: vigyazo
Izraeli rabbi: 13 000 sátánista világmozgalmat szervez Trump és a Biblia ellen

Zsidó hamisítványnak tartják a Szentírást a modern boszorkányok

shutterstock_663313771-1.jpgA nyári napfordulón, június 21-én éjfélkor az eddigieknél is több, mintegy tizenhárom ezer ember kísérli meg újra, hogy az interneten keresztül megátkozza, és ezzel bukásra kárhoztassa az amerikai elnököt, Donald Trumpot – írja egy izraeli hírportál. A Breaking News Israel szerint "az átokmondás sokak számára túl abszurd tevékenység ahhoz, hogy komolyan vegyék, mégis, sok bibliahívő ember, köztük rabbinikus tekintélyek is meg vannak győződve arról, hogy a boszorkányok vegytiszta sátánizmust gyakorolnak, mely napjainkban az ateizmus álcája mögé bújva tér vissza".

A boszorkányok manapság rituálék és hiedelmek zagyva egyvelegét gyakorolják, legyenek azok misztikus vagy vallási hátterűek. A napfordulós átokmondás során színesgyertya-égetés, tarot-kártyák és kántálás van napirenden. Daniel Asore rabbi szerint bármily ártalmatlannak tűnik is mindez,

a boszorkányság és a politika kapcsolata nagyobb veszélyeket hordoz magában, mint valaha.

“A boszorkányság, más néven sátánizmus kifejezetten egy hatalmi harcról szól, ezért szeretik annyira belevonni a politikába. A sátánizmus lényege, hogy az ellenséget Isten ellen fordítja. Bár ezt a fajta hatalmi harcot az egész történelem folyamán megfigyelhetjük, napjainkban, amikor ilyen közel vagyunk a Messiás eljöveteléhez, a politikában játszott szerepe nem is lehetne nyilvánvalóbb” – írja Asore rabbi.

“A politikusok azon hite, hogy az ember a világ minden aspektusát uralma alá tudja hajtani, a sátánizmus hitrendszeréből származik, akár tudatosan, akár tudatlanul” – folytatja a rabbi, aki a sátánizmus és a modern, materialista ateizmus között meglepő hasonlóságokat vél felfedezni. Mindkét hitrendszerben egy istenség helyett a természetet fogadják el szuperhatalomként. Nem hisznek egy természet felett álló teremtő Istenben, így isteni szikra nélkül az ember is csak egy az állatok közül. Az ateisták a sátánistákhoz hasonlóan magukat látják a legfelsőbb hatalomnak, mely független minden mástól, így az erkölcs teljesen szubjektívvé válik.

“Mivel az ’én’ a világmindenség középpontja, az anarchisták hisznek a Föld népességének mesterséges szabályozásában háborúk, abortusz és nemzésképtelen kapcsolatok bátorítása által.”

A sátánisták elutasítják a Messiás és a jövőbeni megváltás valóságait, ehelyett a természetet tekintik végtelennek.

Mivel teremtés nem volt, a véleményük szerint Messiás sem lesz.

Emellett mind az ateisták, mind a sátánisták hevesen elutasítják a Bibliát. Az ateista sátánizmus viszont nem hisz a Sátánban mint személyben, hanem minden személyt a maga istenének tekint, és arra bátorítja az embereket, hogy önmagukat imádják.

A sátánisták szerint a Biblia a zsidók kreációja, mellyel meg akarják szerezni a társadalmi tudat feletti ellenőrzést

– zárta le gondolatmenetét a rabbi. „Minden vallás, ami a Bibliát isteni eredetűnek fogadja el, melyben Isten tanítja az embert, hogy az isteni akarat alapján hogyan kellene a világnak működnie és kinéznie, hogy felülemelkedjen az egyszerű természeten, szögegyenest ellenkezik a sátánisták és az ateisták hitrendszerével.”

A napjainkban tapasztalható, élénkülő, boszorkányság és okkultizmus eszközeivel végzett politikára és kultúrára irányuló gyakorlatok nem ártalmatlan játszadozások csupán, egyértelműen és agresszívan igyekeznek visszaszorítani a Biblián alapuló erkölcsöt és értékrendet mind a politikából, mind a kultúrából.

Szólj hozzá

sátánizmus boszorkányok Donald Trump