2018. jan 07.

Chelsea Clinton a Sátán Egyházát köszöntötte a Twitteren

írta: eisen64
Chelsea Clinton a Sátán Egyházát köszöntötte a Twitteren

Újabb ok, amiért jó, hogy nem a Clinton-család ül a Fehér Házban

clinton_lavey.png

A Sátán Egyházának küldött újévi Twitter-üdvözletet Chelsea Clinton, a volt elnök lánya. Az üzenet még hívei körében is vihart kavart, Clinton törölte is azóta a posztot.

A Sátán Egyházát (Church of Satan) a magyar származású boszorkány-pap, az 1997-ben elhunyt Anton Szandor LaVey alapította. A civilben színészként és forgatókönyvíróként is dolgozó LaVey főműve az 1969-ben írt Sátán Bibliája, ami Woodstock után amerikai liberális értelmiség körében egyfajta ellen-kulturális ikonná vált. LaVeynek sikerült a modern sátánizmust egyházként is elismertetni.

clinton_family.jpg

A Clinton-családban nem Chelsea az első, aki szimpátiával fordult az okkultizmus és fekete mágia iránt. Hillary Clinton volt külügyminiszter és elnökjelölt tavaly ősszel megjelent, What Happened (Ami történt) című életrajzi kövében leírta, hogy a kampány során annyira feldúlta az ellene kirobbantott e-mailbotrány, hogy okkult praktikákkal akart bosszút állni az őt támadó újságírókon és kongresszusi képviselőkön.

Elismerte, “megkísértette a gondolat”, hogy

vudubábukat készítsen ellenfeleiről és “teliszurkáljam őket tűkkel”.

Hillary Clinton előtt nem ismeretlen a vudumágia: 1975-ben, Bill Clintonnal a nászútjuk során részt vett egy vudu főpap szertartásán Haiti szigetén.

“Utunk egyik legemlékezetesebb élménye volt, hogy találkoztunk egy helyi vudu pappal, akit Max Beauviornak hívtak… Meghívott, hogy vegyünk részt az egyik szertartásán.

Láttuk, amint a haiti embereket megszállja a szellem, és izzó parázson járkálnak, élő csirkék fejét harapják le…

A ceremónia végén a résztvevők azt állították, hogy a sötét szellemek eltávoztak” – írta Clinton a 2014-ben megjelent Hard Choices (Nehéz döntések) című előző könyvében. Az esetről Bill Clinton is írt saját önéletrajzában.

Mint korábban írtunk róla, Hillary Clinton a Fehér Házban is kikérte okkult tanácsadók segítségét. A neves amerikai tényfeltáró újságíró, Bob Woodward leírta a The Choice (A döntés) című könyvében, hogy a Monicagate után Hillary Clinton egy neves spirituális tanácsadó, Jean Houston segítségét kérte ahhoz, hogy túljusson a válságon. Houston javaslatára halott hírességek – köztük a volt first lady, Eleanor Roosevelt – “véleményét” is kikérte. A misztikus kapcsolatot Clinton külügyminiszterként is ápolta. A szeánszokról a CNN és több más országos lap is beszámolt. Ennek nyomán Hillary Clinton is elismerte Houstonnal való kapcsolatát és a halottakkal való beszélgetést.

Szólj hozzá

sátánizmus chelsea clinton haiti vudu Hillary Clinton Bill Clinton Sátán Egyháza Anton Lavey