2018. ápr 30.

Stop Kásler: Amikor az index fullba nyomja a kereszténygyűlöletet

írta: vigyazo
Stop Kásler: Amikor az index fullba nyomja a kereszténygyűlöletet

A propaganda felülírja az emberi tisztességet és egy több évtizedes szakmai karriert

ka_sler_index2.pngAz index előszeretettel pellengérezi ki az origo "full kretén" migránsozását, miközben saját felületén és blogválogatásában ugyanazt követi el, amikor cikkek sorozatában uszít egyszerre egy szakmai és emberi szempontból támadhatatlan személlyel szemben. Kásler professzor hiába vezeti évtizedek óta példamutatóan az ország egyik legkiválóbb egészségügyi intézményét, ez semmit nem számít. A balliberális média szemében ugyanis elkövette a két fő bűnt: hisz a Bibliában és Orbán Viktor mellett áll. És erre nincs bűnbocsánat.

Mint az indextől megtudtuk, maradt Orbán Viktor körül egy maroknyi "értelmiségi holdudvar", akiket a ballib sajtó hirtelen felfedezett magának, miután közzétettek egy vitairatot, amelyben kritikus megállapítások fedezhetők fel, akár a jelenlegi kormányzattal szemben is. 

Az aláírók azonnal megbecsült keresztény gondolkodók lettek. Kásler professzort nem sorolják közéjük, sőt.

Mióta nyilvánosságra került, hogy az Onkológiai Intézet főorvos-főigazgatója a jelölt az Emberi Erőforrások Minisztériumának élére, nincs nap, hogy ne próbálnák meg lejáratni világnézeti meggyőződése miatt. A karaktergyilkossághoz közelítő kampányt az index egészen az abszurditásig tolta, amikor blogválogatásában egyszerre három posztban is lepofozza a professzort (a témában írt saját cikkeik mellett). 

kasler_index.png

Az index blogválogatása 2018. április 30-án reggel

Senkinek ne legyen illúziója, nem csak egy miniszterjelölt elleni politikai kampányról van szó: Kásler professzoron keresztül minden olyan hívő tudósnak üzennek, akik szakmai kiválóságukat nem a Biblia ellenében, hanem a Szentírás iránti tisztelettel képviselik. Ez utóbbi pedig már nem csak a tudósok, hanem minden keresztény hívő integritását érinti. 

ka_sler_index3.png

Ez is az index Kásler-sorozatából való. 

És még egy: régi mondás, hogy a zuhanó repülőn nincsenek ateisták. Nos, az Onkológiai Intézetben sem sok, és azok a betegek, akik rászorultak Kásler professzor és kórháza segítségére, hálásak a munkájáért, függetlenül attól, hogy melyik politikai oldalon állnak. Mint tette azt Kőszeg Ferenc, aki ezt írta a Facebook-oldalán:

"Kásler Miklósról, a világhírű onkológusról és az általa vezetett Kék golyó utcai rákkórházról mindent elmond Esterházy Péter megrázó könyve, a Hasnyálmirigy napló. De Esterházynak se hinnék, ha nem éltem volna át hasonlókat mint 'a beteg hozzátartozója'."

 

 

Szólj hozzá

Biblia Orbán Viktor Balog Zoltán Tízparancsolat Emmi Kásler miklós