2015. máj 19.

Halálos fenyegetést kapott Pamela Geller blogger

írta: vigyazo
Halálos fenyegetést kapott Pamela Geller blogger

Az ISIS 15 amerikai államban vár a támadási parancsra

dada.jpg

Halálos fenyegetést kapott az ISIS-től a texasi dzsihádista terrortámadást követően a Mohamed-karikatúra kiállítás egyik főszervezője, Pamela Geller, aki az American Freedom Defense Initiative vezetője is egyben. Az Iszlám Állam barbár módon próbálja megfélemlíteni az erőszakos iszlamizáció ellen küzdő bloggernőt.

Az akciónk célpontja a disznó(!) Pamela Geller volt, meg akartuk mutatni neki, minket nem érdekel, hogy melyik országban rejtőzik el és mi ad oltalmat neki; el fogjuk küldeni az összes ’Oroszlánunkat’, hogy kivégezzük őt.

- áll a közleményben.

Pamela a történtek hatására kénytelen volt saját kezűleg megnövelni a biztonsági személyzetét, mivel az FBI még a kapcsolatot sem vette fel vele.

rtx1biyu556091922.jpg

A texasi terrortámadást követően az FBI helyszínelői dolgoznak

A bátor bloggernő viszont továbbra sem hátrál meg!

Tudtam, hogy milyen kockázatokat rejt magában a karikatúra kiállítás, ... de ezeket muszáj volt vállalni ... Meg kellett mutatni a dzsihádistáknak azt, hogy van néhány amerikai aki nem hajt térdet előttük …

- írta a Washington Post-nak.

Pamela egyébként rengeteg bírálatot kapott a médiától a lövöldözések után, többek között muzulmán ellenességgel és gyűlöletbeszéd terjesztésével vádolják. Sokan azt állítják, hogy szándékosan hergeli és provokálja a Mohamed iránt elkötelezett hívőket. Szerinte viszont a média behódolt az Iszlám Államnak; ahelyett, hogy a dzsihádista elkövetőket ítélné el, a sajtó inkább a bloggernőt bírálja, és ezen fellépésével csak az ISIS-t bátorítja és támogatja.

Még nem tudni, hogy a szabad világ végre fel fog-e ébredni és ki fog-e állni a szólásszabadságért, vagy helyette inkább térdet hajt a gonosznak és továbbra is megbélyegez engem.

mondta Geller.

Fox News: "Pamela Geller provokálta ki a Texas-i terrortámadást?"

Az American Freedom Defense Initiative vezetőjének aggodalmai nem alaptalanok. Az Iszlám Állam tovább folytatná a dzsihádista terrort Amerikában is: „Összesen 71 kiképzett harcosunk van 15 különböző államban, akik csak a parancsunkat várják, hogy megtámadják azokat a célpontokat, amiket mi kijelölünk” – szerepel még az Iszlám Állam közleményében.

map_1.jpg

Öt államot nevezett meg az Iszlám Állam, ahol várhatóak további támadások: Virginia, Maryland, Illinois, California és Michigan.

Minden rágalom, fenyegetés és támadás ellenére Pamela Geller tovább folytatja munkáját. A texasi lövöldözést követő szerdán például bátran vette fel a kesztyűt Ahmed Choudari radikális iszlám sejkkel, a Sáriát Angliának! szervezet vezetőjével a Fox News Hannity című műsorában.

A bloggernő jelezte, hogy szerinte nem az ő karikatúrái ellentmondásosak, hanem az a tett a vitatható, hogy a karikatúrák készítőit meggyilkolják. Majd mikor Choudari félbe szerette volna őt szakítani, keményen kioktatta a sejket: „Tudom, Ön megszokta, hogy átgázol a nőkön, de itt ezt most nem fogja megtenni.” A vitát végül a műsor házigazdája zárta le azzal, hogy gonosznak és túlzottan hevesnek nevezte a muzulmán vezetőt.

Choudari elképzelései itt, a Hani Al Seba’i sejket kioktató vagány libanoni műsorvezetőnő pedig itt tekinthető meg blogunkban, (kattints a magyar feliratért a subtitles ikonra)

És még egy bevállalós riporter, Zvi Yehezkeli anyagai az ISIS európai sejtjeiről. Exkluzív videók szintén magyar felirattal itt

(szerző: be.strong)

Szólj hozzá

hatalom dzsihad USA ISIS Iszlám Állam iszlamizáció dzishadisták Pamela Geller Ahmed Choudari Hani Al Seba’i Texas-i terrortámadás Mohamed karikatúra