2015. már 05.

„Tapsoljuk meg a gyilkost”: boszniai veterán a Jobbik-vezető titkára

írta: vigyazo
„Tapsoljuk meg a gyilkost”: boszniai veterán a Jobbik-vezető titkára

6 órás oktatófilm készült a gerillaharcról

Sneider Tamás, a Parlament alelnöke szerint jobb egy muszlim személyi titkár, mint egy zsidó, a Betyársereg harcosaira szükség van, Orbán Viktor anyja pedig cigány. Olvasónk a Jobbik rendezvényein járt. 

FRISSÍTVE: itt a második rész. "Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár robbantunk is Ön helyett”

Néhány hete írtunk Vona Gábornak a Betyársereg honlapján adott interjúja nyomán arról, kiket tekint szellemi példaképeinek a Jobbik elnöke. Cikkünk után más portálok is részletesen foglalkoztak a témával (itt és itt). Olvasóinktól is sok érdekes információt, visszajelzést kaptunk. Az alábbi beszámolót a Jobbik rendezvényeinek egyik rendszeres látogatója küldte el blogunknak, kommentár nélkül közöljük:

Sneider Tamás 2014 őszén egy rovásírásos tábla avatásának alkalmából Szekszárdra látogatott, ahol a helyi Jobbik aktivisták és a rendezvényt biztosító Betyársereg tagjaival beszélgetve, néhány igazán meglepő véleményt fogalmazott meg.

A Parlament alelnökétől többek között megkérdezték, mi a véleménye személyi titkárának – Dér Zsoltnak – a muszlim hitre való megtéréséről. Sneider válasza:

Igen, de ez nem zavar. Áttért muzulmán hitre, hát szíve joga. Sokkal jobb, mintha zsidó hitre tért volna át.

Dér Zsolt dél-szláv háborús veterán, a Betyársereg tagja. A törvényen kívüli, rasszista szervezet Tyirityán Zsolt – „a vezér” – által elismert klánok laza szövetségéből áll. Tyirityán maga is börtönviselt emberként vezeti a mintegy 200 fős csoportot. Dér Zsoltot egy alkalommal így mutatta be Tyirityán a hallgatóságnak : „Ennek a Gaudi Nagy Tamás nemigen fog örülni, hogy így nyilvánosan elmondom, de kit érdekel ... a lényeg az, hogy az ő személyében egy délszláv háborús veteránt ismerhetünk, aki annak idején lent harcolt Szentlászlónál. Ráadásul, amikor a horvát háború után Boszniába terelődött a harc, ő akkor is visszament, már nem a magyarság védelmében, hanem

gyilkolni akart és ezért is megérdemel egy tapsot

(Taps a gyilkosnak).

Frissítés:

Az RTL Klub Híradó egy megrázó dokumentum film részlettel bizonyítja Dér Zsolt háborús gyilkos múltját:

A késsel való ölés a gyilkosság legintimebb formája

Sneider a szekszárdi rendezvényen megerősítette, amit Vona korábban állított, majd tagadott, miszerint stratégiai szövetség van a Jobbik és a Betyársereg között. „Ezt tudomásul kell venni és kell egy munkamegosztás, ezért jó, hogy van Betyársereg, ezért jó, hogy van HVIM, mert ők megtehetik azt, amit én nem tehetek meg a Parlamentben, nem úgy fogalmazhatok meg, mert nekem arra kell figyelni, hogy az egyszerű polgár esetében, akiben semmi nemzeti érzés nincsen, szimpatikus legyen a Jobbik, és rá fog szavazni. Ez nem könnyű dolog. Én magam szívesebben lennék – idézőjelben – harcos, továbbra is, meg aki ezen a területen mozog, ha jön helyettem valaki, aki csinálja így. Nem magam raktam oda, ahol vagyok, hanem a többiek mondták, hogy kerüljek oda. Ettől függetlenül nem változott semmi különösen az elképzelésünkben, sőt egyáltalán nem változott, csak a kommunikáció, arra kell figyelni, hogy hogyan…

der_tyirityan.jpg

Toroczkai László és Dér Zsolt a Délvidéken

A célok nem változtak, mondja Sneider. Miközben zajlik a Jobbik kommunikációs újrapozicionálása (az ún. cukikampány), háttérben tovább dolgoznak a harcosok. Sneider azt mondja, jó hogy van Betyársereg. A Betyársereg tagjai - Tyirityán elmondása szerint – benne vannak az éjszakai életben: portázás, védelmi pénzek beszedése, stb.

Tanúja voltam annak, amikor 2014 augusztusában, Pilismaróton a Sereg egyik tagja – Molnár András (alias Skinhead Bandi) – által szervezett Betyáros Hétvége során az ország különböző pontjairól érkező klán tagok beszámolót tartanak Tyirityánnak a legutóbbi „ügyintézésről”.

skinheadbandi_vona.png

Molnár András (Skinhead Bandi) és Vona Gábor

Azt is személyesen hallottam, amikor 2014 telén Tyirityán Pécsett a helyi alapszervezet rendezvényén az Iszlám Állam és az al-Kaida által készített propaganda filmet reklámozta. A film bemutatja a sikeres gerillaharc ismérveit, gyakorlati tanácsokat is ad. Robbanóanyag készítés, túszejtési technikák, kínzások, kivégzések, stb. A 6 órás anyag alkalmas arra, hogy gátlásokat döntsön le és terrorcselekmények elkövetésére bátorítson. A film készítőinek munkájától retteg ma a civilizált világ. Azoktól a gyilkosoktól, akik keresztény lelkészeket ölnek le válogatás nélkül.

jobbik_staff.jpg

Dér Zsolt, Orosz Mihály Zoltán, Baranyi Tibor Imre, Tyirityán Zsolt, Zagyva György Gyula

Sneider azt mondja, jó hogy van Betyársereg. Ő is ilyen harcos akar lenni. De közben szükségesnek tartja a cuki kampányt is: „Mikor arról beszélek, hogy hogyan kell kommunikálnunk, akkor megint itt vannak az idősek. Nélkülük szavazás már nem is lehet, mert olyan kevés a középkorosztály meg a fiatal, meg kevesebben mennek el a fiatalok szavazni, hogy már önmagában a nyugdíjas korosztály tudna kormányt alakítani. Nos ahhoz, hogy őket megszólítsd, ahhoz neked egy kedves, aranyos gyereknek kell lenni . . . mert azért vagyunk Kelet-Magyarországon rettenetesen erősek, meg most már itt is Dunántúlon is nagyon sok helyen, nagyon feljött a Dunántúl hál’ Istennek, mert jönnek a cigánybűnözők és gyilkolják az idős embereket, ezt most már nagyon jól el tudjuk mondani, az idős ember azért szavaz ránk, hogy megvédjük őt. Mit akar egy idős ember? Békét. Nyugalmat. Ezt kell nekünk sugallnunk. És ezért nem szabad nagyon erőszakosnak tűnni, mert akkor azt mondja, hogy jaj ez sem lesz jobb, mint a cigánybűnöző

Pár gondolattal tovább az is kiderül, hogy Sneider mit gondol Orbán Viktor származásáról: „…én nem hittem el sokáig, hogy cigány származású Orbán Viktor, de igen, az anyja az cigány…

Ez a Jobbik, 2015 tavaszán. Félrevezetik Magyarországot. Keresztény pártnak feltüntetve magukat olyan törvénytelen szervezettel ápolnak kapcsolatot, amely radikális iszlám propagandaanyaggal mérgezi a fiatalságot, gyilkosságokat tervez, a másképpen gondolkodó emberek megfélemlítését szervezi. A JMM hazug csoport.

(A cikkben szereplő információkról olvasónk hang- illetve képfelvétellel rendelkezik.)

"Orsósból lett Orbán": Sneider cigányozása 08:10-től  

 

Szólj hozzá

jobbik Sneider Tamás Vona Gábor Betyársereg Parlament Tyirityán Zsolt szerintunk Toroc Baranyi Tibor Imre