2015. már 09.

„Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár robbantunk is Ön helyett”

írta: vigyazo
„Ajánlja fel adója 1%-át, és mi akár robbantunk is Ön helyett”

Így könyvelnek kreatívan a Vármegyések

toroczkai_szlovskia.jpg

A Jobbik régi-új hátországáról írt cikkünk után több olvasónk megkeresett bennünket. Ki a véleményét küldte el nekünk keresetlen formában, mások személyes tapasztalataikat osztották meg blogunkkal. A Betyárseregről írt olvasói posztot itt olvashatják, most következzen egy másik csapatról szóló komment:

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) alapítója Toroczkai (Tóth) László. A mozgalom, ahogy önmagukat definiálják, pártok feletti, nemzeti, mely a magyarságot képviseli határon innen és túl. Annak ellenére, hogy a csapat pártok felettinek mondja magát, főleg a Jobbik Magyaroszágért Mozgalom szavazói találhatóak meg köreikben, illetve a tagság között jelentős az átfedés.

Toroczkai a MIÉP-ben kezdte politikai pályafutását, de később szakított velük. Laci ebben az időben még szabadcsapatok szervezését is vállalta. Azt is tudom, hogy Toroczkai nem örül ezeknek az infóknak, és cáfolat helyett csak annyit mondott, hogy „ezt már hallottuk”. Ez nem ront az információk hitelességén, nem hatástalanítja, csak erősíti azokat. Mit is mondott a HVIM könyveléséről Toroczkai?

„Én személy szerint és egyébként a mozgalom sem hisz ebben a mai demokratikus népköztársaságnak nevezett rendszerben, amire van egy cionista pénzügyi gazdasági kör megszállása, nyilván azért ebben a körben a résztvevők tudják, mire gondolok. Tehát nem hiszünk ebben a rendszerben, nyilván ez egy nem egy nagyon publikus dolog, de tulajdonképpen kettős, mondhatnám kettős könyvelése van.

Kétfajta jegyzőkönyve van a közgyűlésnek. Az egyik, amit beadunk a megszálló hatóságoknak, és a másik, amit magunknak őrzünk meg.

A HVIM létszámáról Toroczkai ezt mondta: „A tagnyilvántartás szerint egyébként most tizenegy tagja a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, a valós tagnyilvántartás szerint közel ezer, és nyilvánvaló, hogy nem kívánjuk beadni a bíróságnak, amitől szinte mondhatom azt, hogy száz százalék, hogy a titkosszolgálat kezébe kerül a tagnyilvántartásunk, ami nem feltétlenül csak a nemzetbiztonsági hivatal, ami most AVH néven működne a Fidesz kormánynak köszönhetően. Tehát nem csak az AVH-ról beszélek, hanem alkotmányvédelmi hivatal testületről…”

toroczkai_valssz.jpg

Ismerve a HVIM alapítóját és számos alkalommal testközelből hallgatva állítom, hogy nem az a kedves farmeres, zakós, „cukikampányos” polgármester, aki aggódva szervez mezőőrséget, hogy védjék déli határainkat. Most ezt a képet közvetíti és több lájkot kap, mint valaha, de ne feledjük el, hogy az ő lelkén szárad Budapest „felgyújtása”, a tévészékház ostroma és az országos méretűvé növekvő HVIM mozgalom hizlalása adóforintokból.

Miért vétek a Vármegye 1%-os támogatása? A saját meghatározása szerint „aszemita” Incze Béla, a HVIM elnökségi tagja a következőket mondta Esztergomban egy nyilvános rendezvényen:

incze2.jpg

 

2009-ben Tyirityán Zsolt bajtársam a Petőfi-téren október 23-án tartott beszédében már jelezte, hogy mi az a harcmodor, amire váltanunk kell. Talán a legjobban – és az már az én példám – a II. világháború bevégzésével, a Harmadik Birodalom bukásával létrejövő úgynevezett Werwolf-egységek mutatják meg a jövőt számunkra, hogyan is kell működnünk. Két-három fős elit alakulatokról beszélünk, a 14 éves kislánytól a 90 éves aggastyánig, akik tulajdonképpen népi terrorszervezetként működtek és több mint egy évtizeddel a II. világháború végezte után, a győztesek nem tudhatták, hogy mikor ébred valamelyikük arra, hogy kést szorítanak a torkához vagy éppen hol robban föl egy bomba. De, hogy ne csak a távolba kiáltott szavak legyenek ezek, ahogy egy tüntetésen lenni szokott általában sajnos, arra kérem az itt egybegyűlteket, hogy mindenki kezdje meg az ismeretgyűjtést, járjon küzdősport órákra, akár önvédelmi, akár küzdősport órákra, kezdjen fegyverekkel megismerkedni, a számunkra hozzáférhetőekkel – az internet tárháza végtelen tulajdonképpen, mert lehet, hogy eljön egy olyan idő, ami nem nyílt háborút, polgárháborút jelent, hanem mindenki elmegy a munkájába reggel, aztán este meg felrobbant valamit! Ki tudja?”

De nem csak Incze vagy Toroczkai gondolatai lépik túl az extrémitás határát, hanem Turner Gábor HVIM-es vezető is létrehívta a Farkasok Egysége elnevezésű alakulatot, melynek promóvideója itt tekinthető meg:

A videón látható képzési technikák között több olyan elem található, mely a Betyársereg által terjesztett Iszlám Állam-féle propaganda-videón látható. Nem gondolom, hogy a párhuzam erőltetett, hiszen a HVIM és a sereg vezetői is bajtársi kapcsolatot ápolnak, sőt a Betyársereget Toroczkai kérésére vezeti Tyirityán, aki a gerillaharc elkötelezett híve, képviselője, oktatója. Toroczkai mint bábmester áll a háttérben, szervezi az ügyeket, és kézben tartja a szálakat. Ügyesen eltereli a figyelmet és a gyanút önmagáról az ásotthalmi homokozóban kifejtett tevékenységével. A jelenlegi hatalom – véleményem szerint – cinkos abban, hogy Toroczkait polgármesteri székbe engedték. Abban is hibás a 2010 óta hatalmon lévő kormány, hogy a HVIM így tud működni, mert az illetékes hatóságok sok információt és bizonyítékot megkaptak, amelyek bizonyítják a törvénytelen működést.

Nemrég az atlatszo.hu egy nagyon részletes elemzést jelentetett meg a HVIM finanszírozásáról:

A cikk azt próbálja végigkövetni, hol és mire költik el a pénzt a vármegyések. A válasz úgy tűnik kézenfekvő. Toroczkai háttérirányításával a HVIM jelenlegi vezetői adóforintok felhasználásával folytatnak képzéseket, az alkotmányos rendet felbontására alkalmas szervezkedéseket folytatnak, miközven a pénzzel és támogatásokkal vagy nem tudnak, vagy nem akarnak elszámolni. Mennyi pénzről is van szó? Több millió forint évente. Érdekes, hogy a NAV által közzétett táblázat, ami a 2014-es 1+1%-os felajánlásokat tartalmazza a következő adatokkal hozza a HVIM honlapján közzétett szervezetet:

8837

18467626

1

06

HATVANNÉGY VÁRMEGYE A MAGYARSÁG ÖNSZERVEZÖDÉSÉÉRT ALAPITVÁNY

6726 SZEGED FŐ FASOR 120

1 954 338

558

Forrás: nav.gov.hu

Látható, hogy az 558 felajánlásból 1.954.338 Ft jutott egyebek mellett Incze Béla terrorgyanús akcióira és Turner Gábor Farkas Egységére. Érdekes, hogy a 18467626 adószámot az e-cégjegyzék.hu érvénytelen adószámként hozza fel most. Ez persze lehet véletlen.

hvim_nav.png

Összefoglalva: Toroczkai és bajtársai tehát nem idegenkednek attól, hogy nem demokratikus eszközöket vessenek be abban az esetben, ha nem jön be a politika. Nemhogy nem riadnak vissza, hanem ezt ígérik is. Toroczkai többször, több rendezvényen elmondta, hogy ha nem sikerül az akaratukat demokratikus eszközökkel átvinni, akkor ő átadja a település vezetését az alpolgármesternek és „irány a Kossuth tér, mint 2006-ban”.

toroczkai_tv.jpg

Szólj hozzá

jobbik Vona Gábor HVIM Toroczkai Tyirityán Zsolt szerintunk