2015. júl 30.

Egy bátor arab férfi helyreteszi a gyerekeket uszító sejket

írta: vigyazo
Egy bátor arab férfi helyreteszi a gyerekeket uszító sejket

Így zajlik az agymosás az al-Aksza mecsetnél, Jeruzsálemben

screen-shot-2015-07-28-at-1_05_39-am-e1438034611547.png

Jeruzsálemben, a Templom-hegy bejáratánál az "Al-Aksza Nyári Tábor" keretében egy sejk azt tanítja a rábízott palesztin gyerekeknek, hogy ha "mártírok", például öngyilkos merénylők lesznek, a Paradicsomban megkapják a számukra félretett szűzlányokat. A tanóra közepén egy vagány arab férfi odalép a sejkhez, és keresetlen szavakkal kiosztja, számon kérve tőle, mivel hülyíti a gyerekeket. Magyar felirattal.

A magyar felirathoz nyomd meg a Subtitles/CC gombot!

Így töltik a nyári vakációt a kelet-jeruzsálemi palesztin gyerekek, akikkel az őket felügyelő sejk a mártíromság jutalmait memorizáltatja. A nyilvános agymosáson egy arab járókelő felháborodik és számon kéri a sejktől, mire tanítja a gyerekeket:

Szégyellje magát!! ... Nézze meg ezeket a gyerekeket, miket ültet a fejükbe...

A sejk igyekszik elzavarni a bátor kritikust, miközben a gyerekekkel a megtanult szöveget kántáltatja. Később egy nő is beszáll a kórusba, aki a zsidók lemészárlására uszítja a gyerekeket.

A jelenetet 2015. július 27-én rögzítették, és blogunk a MEMRI TV engedélyével közli a magyar változatot.

Ez zajlik napról napra a "megszállt Jeruzsálemben", ahol rendszeresen zaklatják a Templom-hegyet felkereső nem arab látogatókat, még vezető politikusokat is, mint például Dennis Ross amerikai kongresszusi képviselőt:

Nézze meg, hogy oszt ki egy libanoni riporternő élő adásban egy másik kőbunkó sejket:

Szólj hozzá

terrorizmus hatalom sejk Jeruzsálem Korán Mohamed érték/ítélet Al-Aksza