2015. aug 24.

ISIS-óvoda: Így fejezi le egy 4 éves kisfiú a plüssmackóját

írta: vigyazo
ISIS-óvoda: Így fejezi le egy 4 éves kisfiú a plüssmackóját

"A kalifátus oroszlánkölykei": gyerekterroristákat képeznek nyugati célpontok ellen

_-2.jpgEgy nap alatt bejárta az arab közösségi hálózatokat az a videó, amelyen egy dzsihádistának öltöztetett óvodáskorú kisfiú vadászkéssel lefejezi plüssmackóját. Amikor végez a játékállattal, a videó készítője "Allahu Akbar!" kiáltással gratulál a kisfiúnak.

"Bátor kisfiú, ők fogják elfoglalni Rómát, és levágni a keresztesek fejét" így kommentálta az egyik néző a videót, míg mások elítélték, hogy az ISIS kisgyerekeket használ fel propagandacéljára.

Az alig egyperces felvételen az látható, amint arab zene mellett egy 4 év körüli kisfiú éles késsel akkurátusan levágja fehér Teddy-mackójának fejét. Miközben kaszabol, a videón egy férfi "Takbir!" kiáltásokkal biztatja, ami az iszlám hit egyik megvallása ("Allah nagy!").

A kisfiú mosolyogva fogadja a biztatást, és folytatja a játékállat "lemészárlását".

Nem ez az első eset, hogy az ISIS gyerekeket használ propagandacéljára, sőt a terrorszervezet kifejezett célja a kiskorúak toborzása, akiket a "kalifátus oroszlánkölykeinek" neveznek. Az iszlamista agymosás és katonai kiképzés nyomán olyan elkötelezett harcosokat akarnak nevelni, akik 10-12 éves korukban készek tömegmészárlást végrehajtani nyugati célpontok ellen, hasonlóan a Boko Haram nigériai gyerekterroristáihoz.

Szólj hozzá

iszlám hatalom lefejezés ISIS Boko Haram érték/ítélet