2015. sze 29.

Új tanterv: szoftpornó, abortusztabletta és Mohamed

írta: vigyazo
Új tanterv: szoftpornó, abortusztabletta és Mohamed

Közoktatási reform Amerikában: "A gyerek nem tartozik a szüleihez"

feild-trip.jpgAz Amerikai Egyesült Államok új közoktatási alaptantervet (Common Core) dolgozott ki, amely megkülönböztetett figyelmet szentel az iszlám hitnek, oktatni kívánják és egyúttal terjeszteni Mohamed tanait, ezzel együtt diszkriminálja a Biblia Istenét és Jézus Krisztust. Az amerikai gyermekek szülei többé már nem apa és anya, hanem "szülő 1" és "szülő 2", a gyermek pedig felfedezheti saját nemi identitását, szexuális hovatartozását attól függetlenül, hogy fiúként vagy lányként látta meg a napvilágot. Az új tanterv szabadjára engedi a szexuális perverzitások tárházát, szoftpornóval mérgezi az alig 10 éves kisgyerekeket. Ez ma az ultraliberális vezetésű Amerika.

Összegyűjtöttük néhány pontba az amerikai oktatási rendszer legfontosabb változásait, amelyek sem rövid, sem hosszú távon nem kecsegtetnek semmi jóval:

1. Az idei évtől kezdve az alaptantervben előírt szokásos felmérések mellett az állam mentális alkalmassági és viselkedési adatokat is gyűjteni fog a gyerekekről azokban az intézményekben, amelyek bármiféle állami támogatásban részesülnek.

Az adatok gyűjtése kötelező lesz a szülők tudta és beleegyezése nélkül is.

A szülőknek egyetlen esélyük az alkotmányos jogaikkal való élésre annak érdekében, hogy gyermekük ne kerüljön ilyenféle vizsgálat alá, egy külön kérvény kitöltése. A keresztény szülőket arra bátorítják a különböző keresztény szervezetek, hogy ne elégedjenek meg a kérvény kitöltésével, hanem hagyják ott az állami rendszerű oktatást, amilyen gyorsan csak lehet.

2. A tinédzserek szexuális felvilágosítása során már ötödikes korosztálytól kezdve a legextrémebb szexuális közösülési módokról adnak tájékoztatást a gyerekeknek, aminek keretein belül bátorítják őket arra, hogy fedezzék fel saját nemiségüket, legyenek homo- vagy heteroszexuálisok, majd a hetedikes kortól kezdve saját fantáziájukra bízzák a gyerekeket. Mindezek mellett az Oktatási Minisztérium egy új formanyomtatványt adott ki, ahol már nem nevezik a szülőket anyának és apának, hanem csak szülő 1 és szülő 2-nek.

parent-1-2.png

3. New Yorkban az adófizetők pénzéből létrehozott alkalmazás letöltése után könnyen rá lehet keresni a legközelebbi klinikára, ahol lehetőség van spirál felhelyezésére, abortusz elvégzésére vagy fogamzásgátló gyógyszer felíratására a szülők tudta és beleegyezése nélkül. A szülők hevesen tiltakoznak a iskolák szabályai ellen, ami lehetővé teszi, hogy abortusztablettákat osztogassanak az iskolákban tudtuk nélkül, továbbá az ellen is, hogy a heteroszexuális gyerekeknek meg kelljen osztani az öltözőt azokkal, akik éppen „felfedezik” saját nemiségüket.

4. Még durvább ennél az a könyv, amit az abortált magzati testrészek értékesítése miatt botrányba keveredett Planned Parenthood abortuszpárti szervezet is támogat, és a negyedik osztályosok kötelező olvasmány listáján szerepel. A könyv címe: It's Perfectly Normal Teljesen Normális –, ami bevezeti a kisebb korosztályt a szoftpornóba, az orális szextől a szexuális fantáziáláson át a végbélen keresztül történő közösülésig. 

unnamed-279x300.png

Természetesen a szülők nem kapják meg a fenti képen látható listát, és arra sincsen lehetőségük, hogy a gyerekeiket bármilyen formában megvédjék az ilyenféle perverzitásoktól az állami oktatás keretein belül.

A gyerekek nem tartoznak a szüleikhez.

– állítják az iskolák.

5. Az Alaptanterv egyik legsúlyosabb pontja az iszlám oktatás hangsúlyozása. A Bibliáról vagy imádkozásról szó sem eshet, hacsak nem Mekka felé fordulva szeretnének hajlongani a tanulók. A gyerekeknek az is tilos, hogy Istenről beszéljenek, vagy Jézus nevét leírják, de az állami iskolákban megtanítják őket az iszlám hit öt alappillérére, és legalább 120 oldalnyi anyagot a vallásról – csak a hetedik osztályban –, amit a szülők gyűjtöttek össze különböző munkafüzetekből, szókészletekből, képekből a gyerekek által mindennap használt könyvekből.

93497054.jpgEzen kívül sok gyerek panaszkodik arra is, hogy nagyon kellemetlen számukra osztálykirándulások alkalmával mecseteket látogatni, és ott imádkozni valaki olyanhoz, akit ők nem fogadnak el. Abban az esetben, ha egy szülő lépéseket tenne azért, hogy a gyermekét megvédje az ilyen és ehhez hasonló, a lelkiismeretüket sértő cselekedetektől, akkor azzal kell szembenézniük, hogy a gyerek rosszabb jegyet fog hazavinni az iskolából, és őket pedig akár ki is tilthatják az iskola épületéből.

Még egy fontos része az új rendszernek, hogy az iszlámot nem a vallás fogalmi körén belül tanítják, hanem az Amerikai és Iszlám kapcsolatok (CAIR) témakörében. Sem az alkotmányt, sem a Bibliát nem tanítják többé a gyerekeknek, de Mohamedről természetesen megtanulják, hogy milyen ügyes üzletember volt, és azt, hogy:

minden kereszténynek, zsidónak és muszlimnak valójában ugyanaz az istene, csak másképpen nevezi minden egyes vallás. 

6. Fontos megjegyeznünk azt a tényt is, hogy az Alaptanterv felmérésének anyagait a Pearson Education állította össze, ami Katarban és Szaúd-Arábiában is rendelkezik irodával, és nem mellesleg a Bill Gates Alapitvány támogatását élvezi, ami külön erőfeszítéseket tesz a felnövekvő generáció kinevelésére a régi alapokból.

d2b1ebc3ea6d93d9ac785b8d92e561bf_xl.jpg

(forrás: CharismaNews, írta: Perla)

Szólj hozzá

oktatás amerika homoszexualitás abortusz hatalom vallásszabadság Biblia USA Isten Bill Gates Iszlám Mohamed meleg-lobbi kereszények érték/ítélet Pearson Education