2016. már 03.

“Nagyon jóképű vagyok”: 27 elképesztő idézet Donald Trumptól

írta: Europa22
“Nagyon jóképű vagyok”: 27 elképesztő idézet Donald Trumptól

"A nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak"

151229111157-donald-trump-good-looking-super-169.jpgSokan szerették volna megállítani az éllovas republikánus elnökaspiránst, ám eddig senkinek sem sikerült. Pedig minden nap mond, twittel vagy üzen olyat, amibe más közéleti szereplők külön-külön is belebuknának. Úgy tűnik, Trump senkitől sem fél: legutóbb a pápának szólt vissza, amikor az kijelentette róla, hogy nem jó keresztény, mert falat akar építeni. “A pápa jobb, ha körülnéz otthon: a Vatikán az egyetlen állam, amelyet 100%-ban falak vesznek körül, legalább 10 méter magasak” – üzente Trump. + 1 friss bónusz: így vitatkozik egymás testméreteiről Donald Trump és Marco Rubio.

“Ha Hillary Clinton nem volt képes kielégíteni a férjét, akkor miből gondolja, hogy képes lesz kielégíteni Amerikát?” (Twitter, 2015. április)

“Hülyék a vezetőink, hülyék a politikusaink. A mexikóiak sokkal okosabbak, rafináltabbak. Ideküldik a selejtjüket, mert nem akarják őket eltartani, nem akarnak gondoskodni róluk.” (Republikánus elnökjelölti vita, 2015. augusztus)

“Ha én lennék a főnöke, kirúgnám ezt a Rosie-t. Belebámulnék abba a kövér, csúnya arcába, és azt mondanám: ‘Rosie, ki van rúgva!’ Mindannyian kicsit túlsúlyosak vagyunk, de ez a Rosie a legtöbbünkön túltesz.” (Entertainment Tonight, 2006)

“Amikor Mexikó ideküldi az állampolgárait, akkor nem a legkiválóbb embereket engedik átjönni. Olyanokat küldenek, akiknek sok problémájuk van, ezeket is hozzák magukkal. Hozzák a kábítószert. Hozzák a bűnözést. Nemi erőszakolók. És – feltételezem – azért vannak köztük jó emberek is.” (Az elnökjelöltség bejelentésekor)

“Az egyik dolog, ami olyan klassz bennem, az, hogy gazdag vagyok.” (ABC, 2011 március)

“Nézzék csak meg azt az arcot! Hát szavazna valaki erre? El tudják képzelni, hogy ilyen az arca a következő elnökünknek?” (Riválisáról, Carly Fiorináról)

“Szeretem Kínát. Épp most adtam el egy lakást 15 millió dollárért egy kínainak. Hát akkor most ne szeressem őket?” (NY Daily News)

“Egy hatalmas falat fogok felhúzni – és nálam jobban senki sem tud falat építeni, higgyék el! Olcsón fogom megépíttetni. Egy nagy, hatalmas falat fogok felépíteni a déli határunk mentén és Mexikóval fogom az egészet kifizettetni – ezt jól jegyezzék meg!” (Hivatalos kampányközlemény, 2015. december)

“Semmi sincs, amit jobban szeretnék a nőknél. De azért nagyon mások, mint aminek be vannak állítva. A nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak. Sokkal agresszívebbek…” (The Art of the Comeback, 1997)

kingtrump.jpg“...persze nagyon nehéz nekik a külsőmet támadniuk, mert én nagyon jóképű vagyok.” (NBC Meet the Press, 2015. augusztus)

“Az NBC az imént írta meg, hogy évek óta ez a leghidegebb évünk, ‘A nagy fagyás’. Az országunk meddig költ még pénzt erre a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS KAMURA?” (Twitter, 2014)

“A globális felmelegedés elméletét a kínaiak találták ki, a kínai érdekek megvédésére. A céljuk, hogy ne lehessen versenyképes az amerikai ipari gyártás.” (Twitter, 2012. november)

“Bocsi vesztesek és minden haragosom, de az IQ-m szinte a lehető legmagasabb. És ezt ti tudjátok is jól! De nem kell, hogy ennyire hülyének és bizonytalannak érezzétek magatokat – nem a ti hibátok!” (Twitter, 2013)

“Donald J. Trump követeli, hogy totálisan állítsák le a muszlimok beengedését az Egyesült Államokba, amíg a képviselőink nem tudják megfejteni, hogy mi történik itt valójában.” (Hivatalos kampányközlemény, 2015. december)

politifact-photos-trump_gestures.jpg

“Látszott, hogy vérbe lábadt a szeme, vérbe lábadt a tudomisén micsodája.” (Megyn Kellyről, a Fox News női riporteréről, 2015. augusztus)

“Igazából tök mindegy, mit írnak rólad a sajtóban, amíg fiatal és gyönyörű a popsid.” (Esquire magazin, 1991)

“Annyi a különbség köztem és a többi jelölt között, hogy őszintébb vagyok és szebbek a nőim.” (Miami, 1999)

“A botrányosság, tömören fogalmazva, jól eladható.” (The Art of the Deal, 1987)

“Hülyék a vezetőink. Buta emberek. És ez olyan szomorú.” (Las Vegas, 2011. április)

Trump elnökként “nagyon hinne a rendkívül erős hadsereg szükségességében. Nem bízna senkiben. Nem bízna az oroszokban, de a szövetségeseinkben sem. Óriási haderőt állítana fel, azt tökéletesítené és tanulmányozná.” (Playboy, 1990. március)

Amerikában “…a bűnelkövetést toleráljuk, az emberek már félnek kimondani azt, hogy ‘támogatom a halálbüntetést’. Én támogatom! Hová süllyedt ez az ország, amikor nem helyes a sírba küldeni azt a kurafit, aki kirabolt, megvert, meggyilkolt és egy tetőről ledobott egy 90 éves nőt?” (Playboy, 1990. március)

“Ha nem nyersz, akkor szembe kell nézned a következményekkel. És én nyerek, nyerek, mindig csak nyerek. Végül mindig nyerek, legyen szó golfról, teniszről vagy az életben, egyszerűen mindig nyerek. Ezt is szoktam mondani az embereknek, hogy mindig nyerek, mert ez az igazság.” (Trumpnation: The Art of Being The Donald, 2005)

“Sok ember… a lépéseit kiszámítja. Én nem számítom ki a lépéseimet előre. Teljes mértékben kiszámíthatatlanok a lépéseim.” (Trumpnation: The Art of Being The Donald, 2005)

“Imádom provokálni az embereket.” (BuzzFeed, 2014. február)

“Ritkán állok le napközben azért, hogy megebédeljek.” (The Art of the Deal, 1987)

"Nem alszom többet, mint négy órát egy nap.” (Playboy, 1990. március)

“Az a nagy baja ennek az országnak, hogy politikailag korrekt akar maradni. Engem már nagyon sokan támadtak, és az igazat megvallva nincs időm arra, hogy politikailag korrekt legyek. De Amerikának sincs erre ideje!” (Fox News, 2015)

Szólj hozzá

idézetek republikánusok Vatikán Ferenc pápa Donald Trump amerikai elnöválasztás