2016. ápr 27.

Felház-közlemény: május 5-e után szünetel a rendezvény

írta: vigyazo
Felház-közlemény: május 5-e után szünetel a rendezvény

A három főszervező csak együttesen nyilatkozhat

593_1684274215144740_5129762606292802221_n.jpg"Az elmúlt napokban megjelent számos cikkel, véleménynyilvánítással és nyilatkozattal kapcsolatban ezúton leszögezzük, hogy kizárólag azt tekintjük hiteles Felház-álláspontnak, ami az alkalomsorozat három főszervezőjének együttes álláspontjaként vagy valamely hivatalos felületen jelenik meg. Minden más Felházról szóló, illetve Felháznak tulajdonított bármely nyilatkozatot vagy állítást kívülről érkező tőlünk független véleménynek tekintünk, azokkal közösséget nem vállalunk” – áll a Felház Facebook-oldalán megjelent közleményben. Update: A Felház Facebook-oldalán bejelentette, hogy május 5-e után a rendezvénysorozat szünetel, ebben a szemeszterben nem rendeznek többet.

Bár a közleménynek nincsenek aláírói, a három főszervező vélhetően az alábbi videó három megszólalója, a videó pedig az “alkalomsorozat” hivatalos felületein jelent meg, így az ő megszólalásuk hitelesnek számít: 

Független véleménynek számít viszont például az alábbi videó, amelyben csak egy főszervező szólal meg:

illetve a néhány napja készült újabb videó is, amelyben ketten szerepelnek a szervezők közül. Emellett a közlemény értelmében nem számít hivatalos véleménynek a vs.hu riportjában a Felház nevében megszólaló Ádám nyilatkozata sem.

Korábbi posztjaink a témában itt és itt olvashatók. 

Szólj hozzá

érték/ítélet Felház