2016. jún 13.

Amerikai Népszava: Orbán és Németh felelős az orlandói mészárlásért

írta: vigyazo
Amerikai Népszava: Orbán és Németh felelős az orlandói mészárlásért

Az Iszlám Állam szerintük csak a végrehajtó volt

bl_orlando3.png

(forrás: Amerikai Népszava)

Orbán Viktor, Németh Sándor, Udo Ulfkotte, az ATV, a Hit Gyülekezete, a Hetek című lap és a Vigyázó blog a felelős az orlandói tömegmészárlásért: ezt írja Bartus László, alig 24 órával a tragédia után.

Bartus nem elégedett azzal, hogy csak az elmúlt két hét alatt 12 cikkben, több mint 54.000 karakterben csépelje monomániás gyűlöletének állandó céltábláit,

kellettek neki a floridai áldozatok is.

(Szolgálati közlemény: 3,5 órával cikkünk megjelenése után Bartus újabb poszttal – címe, mily meglepő: Szemelvények a Hit Gyülekezete melegellenes uszításából –, 13.500 karakterrel gyarapította kiskátéját. Ez a villámreagálás ludmani mércével is világrekord, igazi transzban lehetett a szerző.) 

Neki Orbán Viktor eddig is “cigány származású bevándorló” volt, Németh Sándor pedig “a zsidók befolyását” megvásároló tévétulajdonos.

Az 50 áldozat vérével uszító cikke azonban mérföldkő.

bl_orlando2.png

(forrás: Amerikai Népszava)

A felelősség azonban innen kezdve nem csak Bartus Lászlóé, neki ez a lételeme. Azoké is, akik egyetértően idézik, hiteles forrásként hivatkoznak rá, szemezgetnek tőle, lájkolják és megosztják. Vagy a könyvét kiadják.

Hullarablóval nem lehet közösséget vállalni.

Frissítés:

nemeth_sandor.jpg

Németh Sándor részvétnyilvánítása Colleen Bell amerikai nagykövetnek

Colleen Bell,
az Egyesült Államok magyarországi nagykövete részére

Tisztelt Nagykövet Asszony!

Mélyen megrendített bennünket a floridai Orlandóban történt gyilkos terrortámadás.

Szívből jövő együttérzésünket szeretnénk kifejezni valamennyi áldozat családjának és azoknak, akik megsebesültek ebben a rettenetes tragédiában. Imádkozunk Amerikáért, és minden ember védelméért a terrorfenyegetésekkel szemben.

Ami Orlandóban történt, bárhol, bárkivel megtörténhet, ahogy láttuk Párizsban, San Bernardinóban, Brüsszelben, Jeruzsálemben, Ankarában, Damaszkuszban, Bagdadban vagy Tel-Avivban. A gyilkosok csak indokot keresnek arra, hogy életeket pusztítsanak.

Isten áldja Amerikát.

Tisztelettel,

Németh Sándor lelkész
a Hit Gyülekezete
alapítója és vezető lelkésze

Szólj hozzá

tömeggyilkosság amerikai népszava Orbán Viktor Hit Gyülekezete Németh Sándor Orlando