2016. júl 16.

A dzsihadista halálkultusz áldozatai

írta: vigyazo
A dzsihadista halálkultusz áldozatai

Németh Sándor a nizzai terrortámadásról

6495550_g.jpg

"Megdöbbenéssel értesültünk a nizzai aljas és gyáva terrortámadásról. A dzsihadista halálkultusznak újra gyermekek, anyák és apák, békés ünneplők és turisták lettek áldozatai. Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki az elhunytak hozzátartozóinak és imádkozunk a súlyos, válságos állapotban lévő sérültek felépüléséért” – írta Facebook-oldalán megosztott üzenetében Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

"A civilizált világnak ugyanazok az ellenségei Nizzában, Párizsban, Brüsszelben, Bagdadban, Tel-Avivban, Orlandóban, Isztambulban, Jeruzsálemben, Lahoréban, Dzsakartában vagy akár tízezer méterrel a Földközi-tenger felett egyaránt.

Akik most Franciaországot támadják, egész Európát, sőt az egész világot egy embergyűlölő, keresztényeket, zsidókat és minden más hitet és meggyőződést valló embert halállal vagy szolgasággal fenyegető zsarnoki uralom alá akarják kényszeríteni.

Fiatalokat, sőt gyerekeket vetnek agymosás alá, hogy pusztító szándékaik eszközei legyenek.

Minden jóérzésű, az életet, a természetet, a gyermekeket és az elődeink által ránk hagyott értékeket szerető és azokat Isten ajándékának tekintő embertársunkkal együtt küzdeni fogunk azért, hogy ez a diabolikus jövő soha ne valósulhasson meg.

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta… hogy megtartassék a világ általa." (Jn. 3,16-17)

Németh Sándor
a Hit Gyülekezete alapítója, vezető lelkésze"

(forrás: Németh Sándor Facebook-oldala)

nizza_fb.png

Szólj hozzá

iszlám dzsihád terrorizmus Hit Gyülekezete Nizza Németh Sándor érték/ítélet