2017. jún 23.

Balatoni fesztiválmágia: Magyar celebek az alsóörsi boszorkányfeszten

írta: vigyazo
Balatoni fesztiválmágia: Magyar celebek az alsóörsi boszorkányfeszten

Napforduló spirituális utazással

14344225_640581066119642_1840873333415329118_n.jpgNemcsak az interneten szervezkednek a nyári napforduló idején a mágusok és boszorkányok, hanem a Balatonon is, ahol június 20–25. között nemzetközi méretű okkultista, ezoterikus fesztivált rendeznek. Az alsóörsi rendezvény jelszavaiban teljesen ártatlan fogalmakat használ, mint feltöltődés, közösségtudatúság, önmeghaladás és természetvédelem. A résztvevők listáján a teljes magyar ezoterikus elit képviselteti magát. 

Az Everness 2013-ban alakult, azzal a céllal, hogy a tagok egymást segítve jussanak el az önismeret és a társadalmi felelősségvállalás magasabb szintjére. „Hisszük, hogy csakis ezen ébredés során válhatunk öntudatos és egyben környezettudatos emberekké” – áll az ajánlóban.

A programhoz elfogadott magyar hírességeket is megnyertek, mint Sebestyén Balázs, Jakupcsek Gabriella, Szily Nóra, Hevesi Tamás és Palya Bea. A hazai ezoterikus "szakértők" és asztrológusok mellett több országból hívtak ismert okkultistákat, akik közül egyik elmondása szerint már kisgyerek korától két dimenzióban él. Mások fehér mágia segítségét ígérik betegségek gyógyításához, de lehet választani "lélekszerelőt", "spirituális átutazó oktatást", "családbeállítást" és "kristályterápiát" is.

A résztvevőket emellett olyan programok várják, mint: Sámáni tudatállapotok, pszichedelikumok és pszi képességek, Szex és buddhizmus Laár Andrással, Khai Healing, Önmagunk megismerése sámánizmus útján, kártyajóslás, és még sok más. A programok minden nap reggel öttől hajnali egyig tartanak.

Az eseménynek keresztény színezetet is társítanak, így a 2016-os Evernessre Paul Youngot, A viskó és a Keresztutak című könyvek szerzőjét is meghívták, akit a gnosztikus-ezoterikus ágazat is örömmel felkarolt.

„Azt szeretem, hogy senki nem fog hülyének nézni, bármit csinálsz, sőt lehet, hogy csatlakozni fognak hozzád” – a szervezők ilyen és ehhez hasonló „vonzó” posztokkal hívogatják az embereket a Facebookon és saját oldalukon a részvételre, ahova ráadásul egy napijegy 9800 Ft.

(írta: Strady)

Szólj hozzá

ezoterika celebek mágia boszorkányok Balaton