2018. máj 04.

Visszatekintő: Terrorosztagokat készületek alakítani Sneider “munkatársai” - Hangfelvétellel

írta: vigyazo
Visszatekintő: Terrorosztagokat készületek alakítani Sneider “munkatársai” - Hangfelvétellel

A HVIM példaképe az SS Werwolf

Sneider Tamás, a Jobbik akkori alelnöke (jelenleg a párt frissen megválasztott elnöke) 2015. márciusában az ATV-nek adott interjút a blogunkon megjelent hangfelvétellel kapcsolatban. Ebben többek között elismerte, hogy a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) között szoros személyi és szervezeti kapcsolat áll fenn. (cikkünk 2015. márciusában jelent meg)

Sneider ezt mondta: (a felvételen 08.20-tól)

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom számos tagja egyben Jobbik-tag is, 

nyilvánvalóan (ez a kapcsolat) létezik, hiszen kiváló munkatársak vannak ott, elsőosztályú egyetemista gyerekek, akik kiváló tudással rendelkeznek. Így erre ezt nyugodtan el tudom mondani, hogy van (ilyen kapcsolat), hiszen a (Jobbik) tagság jelentős része, legalábbis egyes településeken belőlük tevődik össze."

Sneider nyilatkozata megerősíti, amit korábbi cikkünkben írtunk, miszerint a HVIM, annak ellenére, hogy pártok felettinek mondja magát, főleg a Jobbik Magyaroszágért Mozgalom szavazóiból áll, illetve a tagság között jelentős az átfedés.

Nézzük, milyen példaképei vannak Sneider “kiváló munkatársainak” a HVIM-ben. A testület elnökségi tagja, Incze Béla egy rendezvényen a náci SS-tagok háború után alakított “népi terrorosztagait” nevezte példaképeinek. Incze felszólította hallgatóságát, hogy “kezdjen a fegyverekkel megismerkedni”, mert eljön az idő, amikor harcolni, robbantani kell.  

incze2.jpg

„2009-ben Tyirityán Zsolt bajtársam a Petőfi-téren október 23-án tartott beszédében már jelezte, hogy mi az a harcmodor, amire váltanunk kell. Talán a legjobban – és az már az én példám – a II. világháború bevégzésével, a Harmadik Birodalom bukásával létrejövő úgynevezett Werwolf-egységek mutatják meg a jövőt számunkra, hogyan is kell működnünk. Két-három fős elit alakulatokról beszélünk, a 14 éves kislánytól a 90 éves aggastyánig, akik tulajdonképpen népi terrorszervezetként működtek és több mint egy évtizeddel a II. világháború végezte után, a győztesek nem tudhatták, hogy mikor ébred valamelyikük arra, hogy kést szorítanak a torkához vagy éppen hol robban föl egy bomba. De, hogy ne csak a távolba kiáltott szavak legyenek ezek, ahogy egy tüntetésen lenni szokott általában sajnos, arra kérem az itt egybegyűlteket, hogy mindenki kezdje meg az ismeretgyűjtést, járjon küzdősport órákra, akár önvédelmi, akár küzdősport órákra, kezdjen fegyverekkel megismerkedni, a számunkra hozzáférhetőekkel – az internet tárháza végtelen tulajdonképpen, mert lehet, hogy eljön egy olyan idő, ami nem nyílt háborút, polgárháborút jelent, hanem mindenki elmegy a munkájába reggel, aztán este meg felrobbant valamit! Ki tudja?” 

A fenti idézet 03:55-től hallható:

E program alapján jött létre például Turner Gábor HVIM-vezető Farkasok Egysége alakulata:

A videón látható képzési technikák között több olyan elem található, mely a Betyársereg által terjesztett és a többek között a dzsihádista harcmódszereket ismertető hat órás propaganda-videón is látható. 

A HVIM kusza pénzügyeiről korábbi cikkünkben írtunk és a témában az atlatszo.hu is alapos elemzést készített.

Frissítés:

Az RTL Klub Híradó egy megrázó dokumentum film részlettel bizonyítja Dér Zsolt háborús gyilkos múltját: 

A késsel való ölés a gyilkosság legintimebb formája

Sneider Tamás az ATV interjúban azt mondta, ő csak nevetett, amikor személyi titkára a múltjáról beszélt neki.

Szólj hozzá

terrorizmus hatalom Jobbik Sneider Tamás Vona HVIM