2016. aug 01.

Szebb csillagokat! - Vona Gábor horoszkóppal kampányol

írta: vigyazo
Szebb csillagokat! - Vona Gábor horoszkóppal kampányol

A cuki ezotéria lesz a Jobbik csodafegyvere?

vona_cuki2.jpgA magyar belpolitikában eddig nem használt, új kampányeszközt vetett be a Jobbik elnöke. Vona Gábor a Facebookon horoszkópjegyével igyekszik bizonyítani félelmetes bátorságát, és még egy ehhez illő pólót is magára húzott. Magyar politikusok eddig tartózkodtak attól, hogy bevessék az ezotéria-fegyvert, de úgy látszik, Vona megirigyelte, hogy csak Széles Gábor és a TV2 tolhatja az okkult idiotizmust

Vona Gábortól eddig sem állt távol a misztika, főtanácsadója például az a Baranyi Tibor Imre, akit szenvedélyesen érdekel a okkultizmus számos irányzata, köztük a csillagjóslás is. Baranyi könyvet írt például

Muszlim asztrológia címmel.

Egy miniszterelnöknek készülő politikustól valljuk meg, ciki, ha az EzoTV érvanyagával kampányol, különösen, ha ezt keresztény mezben teszi.

Isten éltessen benneteket is, mindenféle csillagzatú jobbikosok

– írja Vona, akinek illene tudnia azt, hogy a kereszténységtől és általában a Bibliától nemcsak távol áll a csillagjóslás, hanem a Szentírás egyenesen átkozott tevékenységnek nevezi, és tiltja azt.

vona_cuki.png

"Ne találtassék te közötted, se jövendőmondó, ... se (csillag)jegymagyarázó” (5Móz. 18,11) – írja a Törvény, Ésaiás próféta pedig azt üzeni a horoszkóphívő politikusoknak: 

“No álljanak elő és tartsanak meg az égnek vizsgálói, akik a csillagokat nézik, akik megjelentik az újholdak napján, hogy mi jövend reád.

Ímé, olyanok lettek, mint a polyva, tűz emészté meg őket.

Ha Vona Gábor a Jobbik népszerűségvesztését gondolta megállítani a cuki ezotériával, rosszabb oroszlánra nem is tehetett volna.

Szólj hozzá

horoszkóp hatalom okkultizmus Jobbik Vona Gábor