2015. máj 26.

Melyik amerikai elnökjelöltet támogatja Chuck Norris?

írta: vigyazo
Melyik amerikai elnökjelöltet támogatja Chuck Norris?

Huckabee 50 kilóval könnyebben indul újra a Fehér Házért

chucknorris4.jpg

A youtube-on videó sorozatban gyűjtötték össze Mike Huckabee republikánus elnökjelölt kampányvideóit, amelyekből kiderül az is, miért őt támogatja Chuk Norris az összes jelölt közül. Máris megszülettek a Norris-Huckabee összefogásra aktualizált „HuckChuk” viccek is.

Nem attól leszünk nagy emberek, hogy sok ember szolgál nekünk, hanem attól, hogy mi hány embert szolgálunk minőségi módon.

- üzeni Mike Huckabee.

A baptista lelkészből lett politikus Arkansas 44. kormányzója volt 1966 és 2007 között - ezzel ő lett az állam történetében az egyik leghosszabban kormányzói hivatalban lévő politikus. Sikeres volt kormányzóként: a Governing Magazine az „Év Köztisztviselőjének” nevezte ki 2005-ben és a Time magazin Amerika 5 legjobb kormányzója közé választotta.

Indult a 2008-as amerikai elnökválasztáson is, ahol a republikánus jelöltjei közül a második helyen végzett John McCain után.

A 2016-os második nekifutáshoz Huckabee gazdasági populistaként és külügyi héjaként hirdeti magát, aki elkötelezett konzervatívként ellenzi az abortuszt és a melegházasságot.

Mike Huckabee Izrael lelkes támogatója. Februári jeruzsálemi látogatásán Chuck Norrishoz méltó egyszerűségű kijelentést tett:

Határozott különbség van jó és gonosz között – és Izrael a jó.

Az 59 éves Huckabee 11 éves kora óta játszik basszusgitáron. Szeret vadászni, halászni, és a zenélni. Az Outdoor Life Magazine beválasztotta a „25 legbefolyásosabb ember” közé, és az amerikai Sporthalászok Egyesület 1997-ben az év emberének nevezte.

mike-huckabee-fb.jpg

Huckabee 2008-ban...

cdn-media_nationaljournal_com.jpg

... és 2015-ben, fél mázsával könnyebben

A korábbi kormányzó nős, feleségével, Janet-tel három felnőtt gyermekük és 4 unokájuk van. Huckabee sokat változott 2008 óta: sikerült 50 kilogrammot fogynia, így ma már az egészséges életmódnak is nagy szószólója.

További elnökjelöltekről szóló posztjaink, Hillary Clintoról itt és itt, Rand Pauról itt, a transzhumanista jelöltről, a magyar száramzású Zoltán Istvánról pedig itt és itt.

(Írta: goldilocks)

Szólj hozzá

usa elnökválasztás hatalom republikánusok baptisták Obama Hillary Clinton Fehér ház