2016. jan 15.

"Lángolni fog az országotok": Irán videót készített Szaúd-Arábia elpusztításáról

írta: vigyazo
"Lángolni fog az országotok": Irán videót készített Szaúd-Arábia elpusztításáról

Olajmezők, légibázisok és felhőkarcolók a rakétafenyegetés célpontjai

1032580467.jpgAnimációs filmet készített egy eddig ismeretlen iráni csoport arról, hogyan nézne ki egy pusztító rakétatámadás-sorozat Szaúd-Arábia ellen. Az interneten terjesztett 4 perces filmben a Jemenből indított rakéták sorra rombolják a szaúdi rezsim legfontosabb célpontjait, az olajmezőktől a rijádi felhőkarcolókon át a központi légibázisig. Irán és Szaúd-Arábia között az újév első napjaiban keletkezett súlyos konfliktus, miután kivégeztek egy ismert síita hitszónokot, mire válaszul Teheránban a tömeg megtámadta a szaúdi nagykövetséget.

A most közzétett videó elején az olvasható, hogy “válaszul a szaúdi klán képzelgéseire és üres fenyegetéseire

az iszlám világ bosszúálló karja a jemeni sivatagból fog feltűnni

Az első támadás a ghawari központi olajmezőt éri, és elpusztítja a szaúdi-amerikai Armaco bázisát. A fenyegetés növelésére a videó a célpont pontos GPS-koordinátáit is megadja.

Ezt követően a szaúdi főváros legmagasabb épületét, a Kingdom Towert éri támadás. A felhőkarcolót a videó Freemason Towernek (Szabadkőműves Toronynak) nevezi. Ezt követően a harmadik hullámban a rakéták elpusztítják a központi légibázist, és az ott felszállásra készülődő amerikai B-2 lopakodó bombázókat.

Az Iráni Forradalmi Gárda propagandistái korábban Izrael elpusztítását és Jeruzsálem elfoglalását is megfilmesítették.

De a szaúdi főmuftitól sem állnak távol a képzelgések és fenyegetőzések: mint megírtuk, Abdul Aziz szerint az ISIS nem az, aminek gondolják: izraeli kommandósokból áll, és a neve is igazából “Israeli Special Intelligence Service”

(forrás: CBN News) 

Szólj hozzá

rakéta hatalom cion Irán Szaúd-Arábia Jemen